6 Tahun Aku Seorang Jururawat

7:32:00 PM 7 Comments A+ a-


Alhamdulillah 9.8.2016 genap 6 tahun daku bekerja sebagai jururawat. Dari bukan minat dah jadi tanggungjawab dan amanah pula sekarang ni.. 

Menjadi seorang jururawat bukan mudah.. banyak cabarannya lebih lebih lagi melibatkan nyawa seseorang.. sebab sekelip mata je sesorang itu boleh berubah condition. 

Sebenarnya banyak kena belajar lagi dalam bidang ini.. masih mencari pengalaman. Dari sabah ke semenanjung.. Semoga di usia 6tahun bekerja ni daku dapat memperolehi lebih banyak lagi pengalaman dan pengetahuan. Mana tahu ada rezeki bekerja di negara arab seperti Jeddah.. Dubai.. Amin

Target daku tahun depan nak sambung belajar posbasik 6bulan untuk bidang pediatrik (kanak-kanak) yang daku bekerja sekarang.. doakan ye..mudah mudahan..

Semoga maju jaya buat staffnurse azizah.. 

♡♡


Tudung soft awning dari butik ig zahwashoppe. 
Atau whatsapp 0132378013 to buy..




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

7 insan comel komen

Write insan comel komen
dear anies
AUTHOR
8/11/2016 10:52 AM delete

6 hn yg penuh berliku kan jijah. dari sabah ke semenanjung...

Reply
avatar
eima
AUTHOR
8/12/2016 10:03 AM delete

selamat ulang tahun sn azizah ...

ur name same as my mother ... and she also a sn before ....

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
8/15/2016 12:33 AM delete

alhamdulillah
good luck jijah..

Reply
avatar
8/15/2016 3:11 PM delete

posbasic byk cabaran...semoga tabahhhhhhhhhhh!.
tgk kak long, kdg2 sian dgn anak-anak dia sbb jrg da masa sibuk bljr & buat klinikal kan...nasib anak-anak dia jenis yg memahami..yg kakak tu dah paam sgt2 mummy dia smbg study. hihi

Reply
avatar
Ain Syafieqa
AUTHOR
8/18/2016 10:46 AM delete

All the best...hanya insan terpilih yang mampu memikul amanah sebagai seorang misi. Saya dulu pun teringin juga tapi tak ada rezeki nak pergi dalam bidang ni. Insya'allah rezeki ditempat lain..doakan ye..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!