Nur Zahwa 6 Bulan

by - 11:38:00 AM


Menjaga nur zahwa ni sangat mudah..

menagis apabila nak susu atau tidur je.. selain itu dia pandai bawa diri dan berdikari :)
mungkin sebab anak kedua kot lebih independent macam mama dia.. ehh!

Alhamdulillah kejap je nur zahwa dah 6 bulan

perkembangan zahwa:



- berjaya merangkak ketika usia 5bulan lebih!
-pandai pegang botol susu sendiri.. bagi je botol susu pandai la dia pegang cuma nangis bila botol susu jatuh dari tangan dia. hahaha
-seorang yang kecik molek, mudah tersenyum dan ketawa walaupun selalu di buli oleh abangnya..
-suka kejutkan abg dia kalau bangun lebih awal
-jarang bangun malam menyusu
-susah nak pakaikan pampers atau baju lepas mandi sebab suka meniarap



Alhamdulillah..
Semoga membesar jadi anak yang solehah sayang! mama sayangg zahwa dan abg hakimi :D

You May Also Like

5 insan comel komen

  1. rs nya anak perempuan lebih indipendent then baby boy. sebab baby boy kan yg no. 2 ni. asik nak bertempek je. mamy nye ilang kejap dr pandangan dia dah nangis. adoii

    ReplyDelete
  2. alahaiii cepatnya dah besar...rs aritu cm br je lahir ;-)

    ReplyDelete
  3. Jijah..share la dlm blog cmna diawal2 dulu nak handle 2 anak..
    Dah besar da si zahwa ni :)

    Doakan jgk ye, nonie insyaallah due bln 10 ni utk 2nd baby.hehehe

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah anak solehah mudah di jaga ni :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!