Sunday, December 5, 2010

Mahkota wanita ialah RAMBUT


Salam kalian :)

rambut adalah mahkota wanita..lazimnya rambut berwarna hitam.. ya kan? lau berwarna lain tu mungkin sudah di warnakan mengikuti trend dan tampil lebih elegance dan menarik..semua orang mahu kelihatan cantik dan bergaya dengan rambut masing2..

TAPI,,,
kalian tahu ape makna di sebalik rambut kalian yang tercipta sejak lahir lagi..?? xpasti ya.. bukan rambut yang sudah siap di rebonding o whatever la tapi rambut asal kalian ya.
mari mengenal pasti adakah jenis rambut kalian sama seperti keperibadian kalian yang di senaraikan itu?




JENIS-JENIS RAMBUT


RAMBUT LURUS
Bijak, seorang yang happy, bergaya, cemburu,dan pandai dalam menguruskan sesuatu tanpa pertolongan
RAMBUT KERINTING TEBAL
Kurang bijak, degil, cemburu kuat, romantic,banyak pergaulan dan susah dalam menyelesaikan masalah diri, tidak suka termenung
RAMBUT KERINTING NEGRO
Bijak, ego, cemburu buta, romantic, memilih dan mudah mengamuk bila susah hendak selesaikan masalah
RAMBUT IKAL MAYANG
Bijak, berfikir sebelum melakukan sesuatu,berfikiran terbuka, banyak pergaulan, dan mudah memaaf kan seseorang dengan kesilapan lalu.
RAMBUT HALUS/LEMBUT
Bijak sangat, memilih, pemaaf, manja, tegas dan cepat melakukan perkerjaan dengan bersungguh-sungguh.
RAMBUT SIKIT
Bijak, sentiasa berfikiran negatif pada seseorang, ego dan pandai membuka perniagaan walaupun kecil.
RAMBUT PERANG
Kurang bijak, berfikiran terbuka, pemaaf, sosial dan bijak lari daripada masalah.
RAMBUT TEBAL
Bijak, degil, cemburu, romantic, kasar, banyak kawan dan pandai mengambil hati seseorang.
RAMBUT KUSUT
Sangat bijak, berfikiran terbuka, banyak pergaulan, garang, susah nak memaafkan seseorang, dan pandai dalam mengurusan sesuatu tanpa pertolongan.
p/s: malas sikat rambut sebenarnya tu..haha
RAMBUT BERUBAN
Kurang bijak, suka termenung, sosial sikit,berfikiran terbuka dan pandai selesaikan masalah diri
TIADA RAMBUT
Macam mana nak kate ye....kesian
RAMBUT WARNA KEMERAH-MERAHAN ATAU KEHIJAU HIJAUAN
Itu rambutann... Huahuahuahua...jangan marah...gerammmm tak perrrrrrrrrr!

Sudah cek? Da tahu da ape tersirat di sebalik rambut kalian? Hahaha….ade kena mengena x dalam diri kalian tu....:p



Daku nak rambut camni boleh tak?? ini curly kan….sangat gorgoeus la!


Ini lagi menarik..lau daku free hair mesti cantik bergaya rambut cam gini! Ermm...sory daku bukan free hair ok!!




Tak pon paling biasa buat rebonding je la..



cantik jugak kan....


mmg semua cantik menarik tertarik.. tapi tak mengapa original lebih baik kot….ermmm..lau teringin sangat mungkin satu hari nanti...tapi bukan sekarang..


SEKIAN.....


0 insan comel komen:

Post a Comment


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!