Monday, March 7, 2011

Best giler!! serbu booth sis ayunar :)


Assalamualaikum kalian :)


Alhamdulilah daku berkesempatan serbu booth ayun ayunar kat Politeknik PD seperti yang daku tulis dalam ENTRY ini..first time jumpa ayun depan-depan mata fuh! 1st impression! pergh! cantik giler ayun! gorjes la!grrrr...geramnya tengok!

mula-mula daku dan member citra chinta qasseh pergi booth dia...daku usha-usah jer..masa tu ayun tengah setup booth die..die tak perasan pon...ekeke daku masuk dan jenguk-jenguk shawl dan inner..kemudian baru lah daku start tanya pasal inner yang daku nak beli tu..die pon datang served..start tu lah kami borak-borak last2 daku pon gitau yang daku admire kat blog beliau! [ekekeke] dia pon suke...ngeee...

sambil usha-usha shawl kena lah ade sesi photografi..hehehe tapi kan daku memang malu ooo! malu nya nak bergambar dengan orang popular! [popular gak tu dalam blog sebab shawl dia dan inner die cantik!]



so amik plak dalam booth die! perggh!! sporting la ayun ni! peace lagi tu!



then dia tunjuk cara pakai shawl..tak tahu nama pe pulak! tapi katanya baru keluar takde dalam blog lagi! tu gambar die tengah pakai...simple je kan..
daku pegang shawl pink jugak..last-last tak jadik yang daku pegang..beli berkenan kat shawl yang dia pakai tu..hehehe


lama gak lepaking booth dia! si qasseh ni tak puas-puas tengok muka sis ayun ni! hahaha kami pon beli la inner pink+biru sama macam ayun pakai tu...hehehe


ni lah hasilnya shooping shawl dan inner!


ok muka poyo je tak leh bla! tapi sebenarnya nak tunjuk inner dan shawl gipsi yang daku pakai tu...ekekeke


ni inner yang telah di silangkan..

ok sampai sini jer...

tadaaa :P


p/s : besok rasa nak beli lagi inner lah! bestnya pakai! rasa selesa giler! hehehe


2 comments:

  1. untung nya dapat jumpa+bli tudung...

    http://ceritacintayna.blogspot.com/2011/03/ohh-tidak-blog-ku-bukan-blog-cinta.html

    ReplyDelete
  2. yna~ hehe untung la jugak...best2..malu jugak tu nak bergambar,,,hehehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!