Kek Viral RM10

Sungguh tak menahan tengok makanan-makanan sedap di facebook! Tergoda nafsu makan.. Bila adanya Kek Viral RM10 mesti lah nak cuba. dah la...



Sungguh tak menahan tengok makanan-makanan sedap di facebook! Tergoda nafsu makan.. Bila adanya Kek Viral RM10 mesti lah nak cuba. dah la murah RM10. boleh tahan besar juga tu.. semestinya puas hati makan sebab sedap. Berbaloi sangat dengan harganya.

Memula beli 2 kotak je perisa Choc Strawberry dan Cheese Choc. pun boleh tahan sedap.



Repeat order lagi sebab ada perisa Snow Cheese pula.. OMG! cheese lagilah sedap. 




Semangat la budak dalam perut ni asyik makan je.. mama membesar bak juara dah sekarang nih! hahaha

Alhamdulillah nikmat makan.. selagi boleh makan.. kita makan :)




You Might Also Like

3 insan comel komen

  1. oiiitttt ni yg rs nk order jugak niii

    ReplyDelete
  2. bestnya..murah sangat tu memang berbaloi beli jijah

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!