3 BE sekali gus! Alhamdulilah...

10:42:00 PM 4 Comments A+ a-


kalian...
sekali lagi daku tergerak hati nak tengok akaun Nuffnang tercinta... biasa lah mesti nak tengok keyword hari ni...tapi takde yang menarik pon...tapi lebih tertarik apabila En Nuffnang tercinta menghadiahkan daku 3 BE sekali gus!
rasanya daku baru dapat 1st Buffered Earning tempoh hari...ni datang lagik! Alhamdulilah...Syukur


BE ini dari Golf GTI&Polo, Prudential, NEF The Eagle... wah...bukan calang-calang BE je tu..hehehe
walaupon blog daku ni slow dan steady je...Alhamdulilah ade jugak BE yang melekat...


ha...tengok lah trafik blog daku...tak lah se gah blog kalian kan? blog daku nak mencecah 100 pon susah sayang-sayang ku semua...silalah percaya! bukan macam blog kalian yang sudah beratus BE diterima dan dah ade juga cashout earning! beruntungnya kalian..tak pe lah..daku baru nak menapak dalam blog ni...nak berblogging pon sekadar daku ingin berkongsi ilmu tak lain daripada tu...

jadi, terima kasih yang tak terhingga kepada kalian yang rajin singgah dan komen dalam teratak daku ni...maceh..maceh...
kepada En Nuffnang..Insyallah daku aka update ilmu-ilmu lagi akan datang....:) sayang En Nuff ketat-ketat! hehehe

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

4 insan comel komen

Write insan comel komen
Myung Dae
AUTHOR
3/22/2011 10:45 PM delete

TAHNIAH !! (^_^) . 3 sekaligus tu .

Jom tengok
http://myungdae92.blogspot.com/2011/03/pentingnye-link-within-di-setiap-blog.html

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/22/2011 10:57 PM delete

@myung~

sesama...Alhamdulilah :)

Reply
avatar
sab
AUTHOR
3/22/2011 11:58 PM delete

sab x punye susah nye nak naik! haih!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/23/2011 10:57 AM delete

tapi akak tgk sab punya trafik tinggi je dr akak....hehehe

xpe..slow2...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!