Friday, April 17, 2015

18 On Going CPUV Campaigns


Hai la pak encik nuffnang ni... bila bagi CPUV kemain la banyak tapi earning payah benor nak naik RM1 ke.. duk tang tu sen sen.. bila la mokcik nak kayoo ni??? mihmihmih





sampai 18 campaign on going.. tapi setiap iklan ada 2 campaign..  emmm -_-" dulu 2012-2013 best je earning sampai seratus lebih setiap kali cashout.. Alhamdulillah dapat la kumpul RM1340 sepanjang 5 tahun berblog. 

sekarang ni memang payah la..lebih-lebih lagi kurang dah tulis entry dan blogwalking. earning memang tak naiklah..

bertabahlah~~ berblog suka suka jer :)  ada rezeki itu satu bonus ye tak?  tq encik nuffnang!! sila tambahkan lagi earning saya! mihmihmih!!






6 comments:

  1. Wahh bestnye jijah.rezeki anak kan.. iqa xpernah merasa banyak gini.. tgk jijah pun rajin update..iqa jarang-jarang sebab kekangan waktu and kadang2 tak taw nak tulis ape..

    ReplyDelete
  2. Tira punya rm6 dari setahun lepas. haha!

    ReplyDelete
  3. tahniah jijah. okey la tu. sikit-sikit lama-lama jadi bukit. hihihi

    ReplyDelete
  4. woaaaaah.. sekali 18 tu ongoing..
    nuff CT sendu

    ReplyDelete
  5. banyak tu..tu lah kan jijah.susah benor nak naik RM tu.sen sen je dia main..tapi xpelah yang penting kepuasan blogging tu

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!