Hitam Merah Kabinet Dapurku

by - 4:39:00 PM


Lama memikirkan warna apa sesuai untuk kabinet dapur rumahkusyurgaku tu.. google, search, tengok group deko last-last pilih merah hitam la sebagai pilihan hati..

rumah daku dapur memanjang. so tak dapat la nak pisahkan buat wet dan dry kitchen.. so sini lah dapur kering..sini la memasak.. sini lah membaking..



Hitam merah nampak lebih elegant lebih lebih lagi ianya 3 Glasses. fully kaca! table top konkrit panjang 12'x10'




ada rezeki lebih boleh la beli peralatan atau perkakas warna merah.. baru ngam!




itu saja.. nak tengok progress buat Kitchen Kabinet ni klik link Kabinet Dapur ini..




You May Also Like

10 insan comel komen

  1. Cantiknya..murni pon teringin KC cmni..nak ada bar counter tu..tp rasanya bakal rumah kami xboleh boh bar counter tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nape xboleh murni? xde ruang lagi ye

      Delete
  2. Syoknya kabinet ada sliding gitu, senang nak cari barang..
    Boleh la ambik idea dari dapur jijah :)

    ReplyDelete
  3. sukenye design ni..cantik jijah....xsabar nk ade umah sendiri jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaaAllah ada rezeki..dilla pun ada rumah juga :)

      Delete
  4. Cantik sgt kitchen kabinet jijah!!

    ReplyDelete
  5. cantik sangat jijah..kami pun nak buat macam ni tapi macam tak tercapai lagi impian

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!