Hitam Merah Kabinet Dapurku

4:39:00 PM 10 Comments A+ a-


Lama memikirkan warna apa sesuai untuk kabinet dapur rumahkusyurgaku tu.. google, search, tengok group deko last-last pilih merah hitam la sebagai pilihan hati..

rumah daku dapur memanjang. so tak dapat la nak pisahkan buat wet dan dry kitchen.. so sini lah dapur kering..sini la memasak.. sini lah membaking..



Hitam merah nampak lebih elegant lebih lebih lagi ianya 3 Glasses. fully kaca! table top konkrit panjang 12'x10'




ada rezeki lebih boleh la beli peralatan atau perkakas warna merah.. baru ngam!




itu saja.. nak tengok progress buat Kitchen Kabinet ni klik link Kabinet Dapur ini..




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

10 insan comel komen

Write insan comel komen
Murni Alysa
AUTHOR
9/19/2016 5:18 PM delete

Cantiknya..murni pon teringin KC cmni..nak ada bar counter tu..tp rasanya bakal rumah kami xboleh boh bar counter tu

Reply
avatar
9/19/2016 8:11 PM delete

nape xboleh murni? xde ruang lagi ye

Reply
avatar
Myra Jay
AUTHOR
9/20/2016 8:59 AM delete

Syoknya kabinet ada sliding gitu, senang nak cari barang..
Boleh la ambik idea dari dapur jijah :)

Reply
avatar
Nurul Nadila
AUTHOR
9/20/2016 9:58 AM delete

sukenye design ni..cantik jijah....xsabar nk ade umah sendiri jugak :)

Reply
avatar
IMaH
AUTHOR
9/20/2016 10:02 AM delete

Cantik sgt kitchen kabinet jijah!!

Reply
avatar
9/20/2016 12:41 PM delete

pihak KC yg sediakan kak.. :)

Reply
avatar
9/20/2016 12:42 PM delete

inshaaAllah ada rezeki..dilla pun ada rumah juga :)

Reply
avatar
9/20/2016 12:42 PM delete

hahaha terima kasih imah :)

Reply
avatar
Mar Mansor
AUTHOR
9/21/2016 12:16 PM delete

cantik sangat jijah..kami pun nak buat macam ni tapi macam tak tercapai lagi impian

Reply
avatar
10/07/2016 11:56 AM delete

Cantik pilihan warna Jijah ni

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!