3rd Pregnancy Diary: Scan Pertama Buka Buku Merah

by - 2:50:00 PM



Dah anak ketiga.. lambat sikit buat buku merah. Period teratur tapi ingat2 lupa bila last tarikh LMP. hahaha

Rasanya bagi tarikh LMP salah kat nurse. Sebab beza 2 minggu dari tarikh EDD sebenar..

Takpelah tunggu 28 minggu nanti scan balik. 




Ini Scan pertama masa buka buku merah!
Alhamdulillah sihat dan aktif bergerak dalam perut mama. Sekarang lagi aktif terutama malam malam.. :)

Mama excited macam anak pertama dan kedua juga.. Sekarang dah masuk 27 minggu.. inshaaAllah EDD 25.5.17 nanti.. tapi mudah-mudahan adikbaby keluar sama tarikh lahir dengan mama 24.5.17. Boleh sambut birthday sesama. Kikiki

Semoga adikbaby sihat sempurna..selamat dan dipermudahkan untuk bersalin nanti.. Amin..




Ya Allah, Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"




You May Also Like

10 insan comel komen

  1. Alhamdulillah..Murni esok check up utk 20weeks..tak sabar juga nak tengok baby..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita 28weeks nnt baru leh scan baby!

      Delete
  2. tak lama lagi zahwa jadi kakak dah..
    Eh blog jijah dah berwajah baru lagi :)

    ReplyDelete
  3. Hebat sis sampai tiga kali pregnant. Saya baru sekali pun dah ragu-ragu sama ada nak pregnant lagi or tak. Tapi kalau memang rezeki saya, saya tak tolak.

    Jom exchange blog link, http://lynk.my/w1cm

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihii rezeki yunk! walaupun anak kecik2 lg

      Delete
  4. alhamdulillah tahniah .....

    ReplyDelete
  5. wahhh best tu jijah harap2 tarikh yg sm...boleh share kek nnt ;-)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!