Dapat Hadiah Top Komentator Dari Azhafizah.com

by - 8:27:00 AM


Even lambat tapi nak post juga. 
Terima kasih banyak banyak buat blogger Azhafizah kerana sudi menghantar hadiah Top Komentator 2016 sehingga ke rumah!

kelasss kau jah! fiza sampai hantar ke rumah tapi malangnya daku bekerja masa tu. so tak dapat lah jumpa fiza :( so sad!



Suka hadiah bantal IKEA ni.. boleh peluk golek2 depan TV..hihihi

Terima kasih Fiza! Jasamu di kenang! 
Setiakan dalam penulisan.. jijah sentiasa support walaupun lambat tinggalkan jejak :p


You May Also Like

14 insan comel komen

  1. wowww bestnya blog ni.. laju loading...

    ReplyDelete
  2. Wahhh, bestnya tgk bantal tu. Gebusss

    ReplyDelete
  3. Salam.. Sorry sy nk tny.. Sy ada bca entry sis tntg luka yg sapu solcoseryl tu.. Boleh x bgtau mcmna cr sis sapukn? Sy lps operation besalin.. Ada tebukak sikit.. Then bli gel tu... Skrg dua hari guna.. Nk tau mcmana dia pny cr nk pkai... Sy lps sapu gel tu biar kna angin dia jd kering ke kulit luka tu.. Then ptg nk cuci nk sapu balik gel tu melekat d kulit n luka tu.. Mcm susah nk cuci.. Camana ya? Kalo sudi bleh x kongsi hehe trima kasih bykkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dulu nurse sapu letak kat luka apendiks then tutup gauze.. sehari sekali

      Delete
  4. alhamdulillah.. tahniah ya

    ReplyDelete
  5. ye ke golek2 je jijah? kot2 terlelap terus ;-)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah dapat hantar walaupun lambat. dapat jumpa zahwa juga. takpe, next time jumpe jijah tengok baby ketiga pulak kan. Terima kasih jijah sebab sentiasa supports!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!