Home Progress: Table Top Kitchen Cabinet Part 1

by - 8:00:00 AM


Payah betul bila kunci dah dapat tapi rumah takde elektrik lagi.. 
terbantut semua-semua kerja wiring, grill dan kabinet nak buat..huuu

15.4.2016
Dorang baru sempat buat rangka table top.. nak potong tiles tapi takde elektrik pula. takde la dorang datang buat kerja.. * nangess* biasalah melayu.. emm bila tah nak siap..




oh ya...daku buat L-shape with counter bar..



20.4.2016
Dah nampak rupa table top sikit dengan sinki dan dapur gas



teringin sangat nak counter bar.. nampak cantik je...malam boleh lepak kat sini sambil minum kopi di temani lampu romantik..kikiki





harap-harap impian menjadi kenyataan lah.. huhuhu
next Grill...
stay tuned!





You May Also Like

12 insan comel komen

  1. wan bestnyer..bilalah rumah akak nak siap nih

    ReplyDelete
  2. insyaallah.! hihihi aina pun suka tgk counter bar area ni. Mmg jd port mengkopi n lepaking la. Smga urusan jijah di permudah kan =)

    ReplyDelete
  3. inshaaALLAH jd kenyataan tu jijah..

    ReplyDelete
  4. suka warna hijautu.sejuk mata memndng
    tp suka design yg merah tu

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH ,... LMBT LA NK PASANG GRILL YE DAK ... TAK DE ELEKTRIK TAK LEH NK WELDING BAGAIKAN ....

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum & Salam Jumaat Cik Azizah,

    Saya tengok progress rumah Cik Azizah rasa nak nanges sebab cantik dan best dapat decor rumah sendiri.. Rumah saya terbiar tak dapat decor2 sebab berhijrah makan gaji di negeri orang.. Tunggu balik negeri sendiri ntah bila... berhuhuhu lah sampai ke sudah ler jawabnya..

    ReplyDelete
  7. bak kata pepatah ada harga ada rupa,lagi mahal lagi cantik....tak begitu???

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!