Friday, April 22, 2016

IG Baru Zahwa_Shoppe!



Daku baru buka 1 acc instagram yang baru untuk bisness. Nasib baik la instagram boleh buat banyak acc kan.. senang sikit nak link.





Memandangkan daku sendiri dalam kerjaya jururawat ni jadi amat mudah daku buka instagram bisness Butik @Zahwa_shoppe untuk jual item item jururawat seperti gunting, yoyo tag kad nama, pentorch, tudung jururawat dll 
ehh bukan bahagian medical pun boleh item macam stoking,poket calculator, pita pengukur, tali card holder, card holder dll

Jadi kalau tak keberatan jemput follow instagram @Zahwa_shoppe ye mana tahu berkenan..

Terima kasih ^___^

Pagezahwashoppe

6 comments:

  1. hyeee..salam jumaat :D akhirnya dapat juga Syira Lokman blogwalking sekejappp ! saja jenjalan tengok entry baru tuan blog and nak doakan supaya berjaya dunia akhirat ye :) tulis yg baik2 oke ^_^

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah
    good luck jijah

    ReplyDelete
  3. wahhh jual brgan jururawat ... boleh selit shaklee sekali kot kan

    ReplyDelete
  4. wah jijah :)
    semoga sukses ekk.

    ReplyDelete
  5. dah follow dah walaupun bukan nurse..boleh cuci mata takpun promote pada nurse lain :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!