Friday, October 21, 2016

Ezbuy Online Shopping Yang Murah Dan Jimat




Yeyy.. dah jumpa laman web shopping pilihan hati.. Ezbuy merupakan laman web online shopping yang murah dan menjimatkan! Inilah satu kelemahan daku ialah suka online shopping. Mana tak nya sambil tengok anak bermain, hp pula di tangan. mula lah scroll laman web shopping..



Ha.. suka satu online shopping sedang popular ni iaitu Ezbuy.. mesti pernah dengar kan..



Di ezbuy pelbagai barangan di jual mengikut kategori. Sangat memudahkan pencarian. Antara barangan yang boleh di dapati di ezbuy.my ialah:
  • Women's Clothing
  • Men's Clothing
  • Toys, Mother & Kids
  • Shoes, Bags & Accessories
  • Home & Garden
  • Beauty & Health
  • Sports & Outdoors
  • Office & Stationery
  • Automotives
  • Mobiles & Tablets
Paling penting kos penghantarannya hanya RM8.80 (unlimited parcel size & weight).




Asyik cerita je.. jom daku kongsikan cara-cara shopping di ezbuy.


Cara-Cara Online Shopping di www.ezbuy.my



1. Login / Register

Daftar akaun ezbuy.my di link http://bit.ly/2dDrSGW . Pertama kali daftar korang akan dapat Voucer RM15 dan offer 15% off shipping fee dengan menggunakan CODE ezship15



Selepas DAFTAR.. cek EMAIL korang. Confirm kan verification code then LOG IN semula...

2. Pilih Barang di ezbuy.my

Pilih kategori barang yang korang nak beli.. Semua ada.. rambang mata bila buka satu satu kategori.




Pilih item yang berkenan, Klik ADD TO CHART


Daku lebih minat kepada baju..  jadi categori women jadi pilihan..




3. Shopping Cart ezbuy.my


Selesai memilih item berkenan, klik Shopping Cart



Pilih untuk penghantaran ikut kesesuaian dan klik CHECK OUT


4. Alamat Penghantaran untuk ezbuy.my

Isi maklumat peribadi dan alamat penghantaran dan klik NEXT



5. Pay Now di ezbuy.my




Pilih nak buat pembayaran guna yang mana satu korang ada..  Dah settle! Tunggu la barang sampai rumah :) 

BERITA BAIKKK!!!

khas untuk pembaca Blog Cik Azizah ni...

Gunakan KOD : ezship15 untuk dapatkan 15% shipping fee.

Untuk mendaftar klik http://bit.ly/2dDrSGW 
dan korang akan menikmati voucher bernilai RM15 untuk shopping! 
suka tak..? suka kan..


Saya sudah.. Anda bila lagi??
Jangan cakap daku tak payung.. kihkihkih

4 comments:

  1. da jenguk tp xtau nk beli apa ;-)

    ReplyDelete
  2. Hohoho...ini bahaya...ilike shopping

    ReplyDelete
  3. jimat memang jimat tapi ambil masa untuk penghantaran kan :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!