TIga Pelan Data Terbaru Celcom

by - 9:00:00 AM


Celcom baru sahaja tawarkan pelan data terbaru untuk semua!


FIRST™ Gold (RM80/mth)\
-Internet Data 20GB!
-Unlimited Calls
-Unlimited Whatsapp & Wechat
-Unlimited Younder Music
-AnydayGB™ with only RM10/mth


FIRST™ Gold Plus (RM98/mth)
-Internet Data 40GB!
-Unlimited Calls
-Unlimited Whatsapp & Wechat
-Unlimited Younder Music
-AnydayGB™ with only RM10/mth

FIRST™ Platinum (RM150/mth)
-Internet Data 60GB!
-Unlimited Calls
-Unlimited Whatsapp & Wechat
-Unlimited Younder Music
-AnydayGB™ with only RM10/mth


Pelan terbaru Celcom First ini boleh mula didapati oleh pelanggan baru bermula 28 Oktober ini manakala pelanggan sedia ada akan menikmati peruntukan internet baru itu bermula 1 November secara automatik tanpa dikenakan sebarang caj tambahan.



Semoga celcom dapat memberi perkhidmatan dengan lebih baik.




You May Also Like

6 insan comel komen

  1. Wahh menarik. Tapi dekat area rumah Ros, slow internet celcom. Tu yang sekarang guna Umobile :) best!

    ReplyDelete
  2. sy pun tkr gak aritu plan baru tp x igt apa namanya

    ReplyDelete
  3. betol ke ni? 20gb cuma harga rm80? syok betol la! slpas aku dah sign pelan ni, aku bleh watch youtube dah haha

    ReplyDelete
  4. Nanti saya baca.
    Nak keluar makan dulu.

    ReplyDelete
  5. Nanti saya baca.
    Nak keluar makan dulu.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!