Monday, October 10, 2016

Template Baru Lebih Mesra SEO


Sudah 6 tahun lebih berblog.. Nak nampak arah tuju blog itu sendiri.. Makanya kena ubah template lebih mesra SEO.. untuk memudahkan pencarian di google search. 

Template sebelum ni, semuanya design dari Azhafizah.Com.. Hasil kerja beliau sangat sangat mengagumkan.. tak pernah kecewakan para pelanggan! tapi kali ni terpaksa ceraikan hasil design fiza.. maka template ini daku buat sendiri berdasarkan free template google..

Ramai yang menggunakan template mesra SEO sekarang ni. Banyak pilihan template mesra SEO yang percuma. Daku pergi satu satu blog. try dan error mana yang sesuai.. memgambil masa seminggu juga la blog under construction. last last ini keputusan terakhir..



Alhamdulillah tak rugi guna template mesra SEO ini sebab banyak peningkatan. Dari Pageview puluh-puluh bulan2 lepas mula meningkat oktober ni dengan Pageview >500! Walaupun masih sedikit.. sebab jarang menulis di sebabkan kekangan kerja dan rumahtangga.. tapi inshaaAllah akan terus cari masa untuk berblog..





InshaaAllah akan terus perbaiki gaya, mutu penulisan dengan lebih baik.. supaya dapat menjadi blogger hebat.. 


Terima kasih semua yang menyokong ^____^




16 comments:

  1. nampak lebih kemas dan matang gitu dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la sis.. penulisan pun kena matang pasni..bergerak semaju ke hadapan.. inshaaAllah

      Delete
  2. wahh makin hebat la jijah..

    blog yui still gitu ajee.. nak ubah tkt len lak yui ubah.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. jijah pun try n error yui..org xpandai koding2 ni..

      Delete
  3. yeayyy dah geng.. akak pun dah tukar.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah sis! moga sucess dlm berblog

      Delete
  4. bagus, ini sangat responsive :D

    mau coba template saya..?

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. tq eca! buat sendiri... hentam jelahh

      Delete
  6. wow hebat , lepas nih tinggi lagi dan lagi

    ReplyDelete
  7. takpe diceraikan..faham²..hee..semoga terus berjaya jijah :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!