Free Name Card di Pixajoy

by - 4:56:00 PM


Korang nak buat kad nama free??
Tak payah susah susah tempah kad nama
1 kotak 100pcs harga RM50-100++ tu.. mahal!!



Kawan kawan ramai berniaga online kan?
Time ni la nak tunjuk bisness yang korang ada tu kepada customer..

Hanya bayar postage je RM 8 lebih..
Korang dah boleh memiliki kad nama sendiri.. 3 hari dah sampai ke rumah korang..


Boleh pilih design sedia ada.. yang tu pun dah cukup cantik. Pastu edit lah sikit sikit.. Kad nama ni cantik.. licin, jenis liminated.


Boleh order kat www.pixajoy.com.my. Selamat mencuba!!



You May Also Like

4 insan comel komen

  1. Cantik...akak nk wat xleh sbb gune fon

    ReplyDelete
  2. Waaa boleh la try buat kad sana nanti. Akak taw dak saya ni design biz card sendiri pun boleh salah type no phone. Hahhahahahaa. Dah lah sekali print aritu 200pcs terusssss. Ruginyaaaa rasa. Hukhukhuk

    ReplyDelete
  3. memang bagus ada kad kalau berniaga ni. lagi dapat kad yang free ni, haruslah kena grab kan jijah

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!