Saturday, April 9, 2011

BIG APPLE


minggu lepas lepaking kat Jaya Jusco[JJ] Seremban tengok wayang Big Mommas Movie..
nak dikatakan memang terbaik lah movie ni!! pecah panggung wei gelak..lawak giler! 
best sangat2 tau...mane yang belum tengok try la tangok! 
memang lawak habis...hahahaha

dan sementara nak tunggu wayang mula...
perut dah mula berkeroncong menyanyikan lagu dendang sayang..ececeh...
saat itu mata terpaku dengan Restoran Big Apple!!
1st time beb makan donut ni!
perasaan yang sangat hebat!!


2 biji donut ni pon dah mahal woo.. 1 white chocolate capucino walnut dan say cheese

Wah!! Sedap giler Big Apple ni!!
sungguh memang sedap!!
walaupun harganya agak mahal...tapi amat puas hati lah bila sudah masuk dalam perut..ekeke

rasa nak lagi je!!
ketagihan BIG APPLE dah melanda-landa ni!
nasib baik dapat gak merasa kat JJ kalau kat Terminal 1 Seremban tak de jual kot...huhu

semoga dapat pergi JJ Seremban lagi la!
nak balun 1 kotak yang ada 6 donut di dalam tu!
perghhhhhh!! nyum..nyum...nyummy..
TERBAIK LAH BIG APPLE!!


18 comments:

  1. waahhhh..big apple mmg terbaik la..
    aduii..tgk jijah mkn mcm sedap je..mengidam la pula...=p

    ReplyDelete
  2. sedapnya ! adess..lapo~ lapo ~

    ReplyDelete
  3. akmal~ yunk..bukan mcm sedap dah..tapi mmg sedap giler!!! jijah pon mngidam lagi ni....tapi jauh nak beli..huhu

    ReplyDelete
  4. novelgurl~sedap giler..lapornya...tapi tak lah kenyang sgt pon..mgalas perut jadi la...hehee

    ReplyDelete
  5. lama x mkn big apple =,=

    ReplyDelete
  6. huuuuish. makan big apple tak ajak cik hemoo. adoi, terliuq nengok donut tu.. T___T

    ReplyDelete
  7. @oong-ong~ hehehe sedap kan...1st time jijah makan terus tertarik

    ReplyDelete
  8. cik hemo~ heheh ala cik hemo..tak cakap...lau tak leh jijah simpan kan...huhu

    ReplyDelete
  9. owhh big apple sedapnye.. duh lur tengah kempunan ney haisyhh ;)

    ReplyDelete
  10. singgah makan big epal! pastu folo! hehe

    ReplyDelete
  11. kt term ade dunkin donut jek...

    ReplyDelete
  12. uhhhhuuuuhhhh...~~~~ big apple.sedapnya~~~~~~~~~!!!!mahooo jugak,hehe

    ReplyDelete
  13. shera pun ske.. baru pekena semalam ^_^

    ReplyDelete
  14. jijah...

    cer terai donat alien kat big epel tuh...cokelat dia, perghhh...mantop...hihi

    ReplyDelete
  15. duta big apple ke?hehe

    ReplyDelete
  16. Ean~ hehehe duta jugak lah kalau BigApple company baca entry ni..hehehe

    ReplyDelete
  17. serik nak makan big apple...hari tuh dah terkene ngan abg,,die suh donut yg full ngan coklat..habes i ngan mmbe comot..haha...pape pon..big apple is the besh lah :DD

    ReplyDelete
  18. cik shaz~ heheh kesiannye,.nakal nyer abg tu..hehehe tapi mmg sedap sgt kan..lebih sedap dr dunkin donut..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!