Blogger bercinta dengan TENTERA!!

5:03:00 PM 7 Comments A+ a-


yehaaaaaa...dabedabedu.....dah lama rasanya daku tak update pasal encik tentera laut daku kan...hehehe emm die? takde citer yang menarik pon nak di kongsikan..macam biasa hidup berdua beribu batu jauhnya...apa yang menarik selain KESETIAAN...dan tatkala merindu hanya mesej, panggilan dan webcam saja jadi penghubungnya..kesian kan..kesiaaann...


pernah dulu daku ada buat entry blogger bercinta dengan tentera..sampai camtu sekali stalker search kat blog daku ni...hehee tak marah wei...bangga sangat! cuba cakap sape yang berani nak kahwin dengan tentera?? kalian berani ke?? tak berani kan....hanya orang tertentu je boleh amik risiko untuk berkawan dengan golongan tentera ni! hahaha


almaklum lah wei...nak menjadi seorang kekasih hati kepada seorang anggota tentera bukannya mudah!
maka diri daku perlulah sentiasa bersedia apabila kekasih hati a.k.a my hubby di hantar bertugas kemana-mana saja! nak bercinta dengan askar mental fizikal harus kuat seperti mereka juga! kalau kalian sanggup di tinggalkan itulah sebenarnya..bukan boleh 24 jam dating bersama...jumpa jauh sekali...dugaan?? Maha Hebat! kepercayaan dan kesetiaan itulah paling penting...


Tapi daku tetap TABIK pada mereka yang bergelar TENTERA!!

Mereka HEBAT dan MANTAP Lagi!

tak kira lah TDM,TUDM bahkan TLDM sekalipun

gara-gara mempertahankan NEGARA!


ya!! akhirnya daku jumpa gak blogger yang bercinta dengan askar jugak seperti NURRA ADAH dan RAZYRZYIRA!! Cayalah!! daku tabik spring dengan mereka ni!! kerana berani menyahut cabaran daku!


sangat suci seputih uniform yang di sarungkan! dan daku berharap dia dapat berkhidmat dengan negara tanpa rasa jemu dan ragu sebagai PEJUANG NEGARA!

dan sebagai kekasih hati yang baik haruslah daku memberi 100% sokongan yang tidak berbelah bahagi kepada si kekasih hati encik tentera laut ini,
walaupun hanya dari belakang dan berjauhan saja..

jadi kepada kamu yang ku rindui,

dan

Semoga Selamat Pulang ke Semenanjung!


eh..eh.. kalian..tak lama lagi encik tentera laut daku nak balik semenanjung..menunggu detik demi detik je ni...wahhh!! rindu giler babas wei...lalalalaa


p/s : entry ni banyak link...kalian klik je link tu...dia akan buka kepada new window baru..jadi page asal tak hilang punya..hehehe


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

7 insan comel komen

Write insan comel komen
aQimie Ceplos
AUTHOR
4/10/2011 5:23 PM delete

heehee! semoge bahagia sokmo ye ^^.

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/10/2011 5:27 PM delete

aqimie~ hehehe mekasih yayunk....InsyaAllah..kamu juga begitu..

Reply
avatar
aQimie Ceplos
AUTHOR
4/10/2011 5:32 PM delete

HEHEHE.. agak2 kalau kawen nti kt mane ea? kt tgh laut ea? eehehhe..
ok jgn lupe jemput tw.. da lame tak makan nsi myk ni. AHHAA

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/10/2011 5:44 PM delete

aqimie~ hahaha nak buat kat kapal selam boleh..ngeh..ngeh...InsyaAllah sampai masanya kak jijah jemput yer...

Reply
avatar
alongxp
AUTHOR
4/10/2011 7:49 PM delete

sy stuju sbb sy pn ank tentera...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
4/10/2011 7:52 PM delete

alongxp~ wah!! suka..suka...jijah pon anak pencen askar..hehe

Reply
avatar
Nana Azuana,
AUTHOR
5/25/2011 4:47 PM delete

kesabaran kunci kebahagiaan! dlm setahun ley d'kire bape kali date.. setia menunggu si dia! hanya telefon menjadi penghubung...hope si dia t'cinta sabar dalam meniti kerjaya. aku disini masih menanti...diam tak diam asenye hampir 3 tahun lebih aku menanti...penantian itu indah! good luck my love...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!