Friday, April 8, 2011

NEF The Eagle,Air AsiaX Parallel dah metered..huhuhu


hai kalian...

hancurnya hati jijah tau...buka-buka akaun nuffnang tercinta tengok-tengok 2 BE jijah dah metered...baru je 4 hari yang lepas 1 BE Golf GTI metered..ni terus 2 sekali gus BE jijah metered...huhu sedihnya..nampak sangat en nuffnang ni tak ikhlas nak sayang jijah ni...hukhuk :(




2 minggu lebih je dia bertakhta di hati blog jijah tu..mungkin dia tak sanggup duk lama-lama kot sebab trafic jijah pon bukannya tinggi sangat pon...tapi yelah...tak sangka seawal ni dia nak metered..hohoho dah tu..sekali 2 gus lak tu....sedihnyalah hati ni...huhuu
tapi Alhamdullilah walaupon sedikit sangat jumlahnya tak mengapalah kot....rezeki juga tu..sape yang nak bagi kan..lagipon trafic jijah tak tinggi mane..jadi nak mintak jumlah lebih-lebih amatlah tak berpadanan kan...sedih la pulak...sebab ni 1st time kan blog jijah ade BE sebab selama setahun blogging tak ade langsung..huhu

kepada en nuffnang yang baik hati...marilah bagi jijah BE banyak-banyak..kesian jijah tau...tak cukup makan pon..huhu tengok la jijah kurus kerinting je..ekekeke tapi takpe jijah tetap bersabar mane lah tahu nanti en nuffnang bagi lagi BE kat jijah...kot-kot dapat BE yang lagi gempak mane tahu...InsyaAllah ade lah rezeki tu nanti...


kepada yang sudi singgah di teratak cik jijah yang design baru ni terima kasih banyak2...rasa macam ramai pulak yang bertandang dengan design baru ni..Alhamdulilah...sudi-sudilah kiranya membaca segala tips-tips yang jijah sediakan di ruangan pages dekat dengan header itu...segala perkongsiaan ilmu sangat jijah alu-alukan...terima kasih...terima kasih kalian...

0 insan comel komen:

Post a Comment


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!