Tuesday, April 22, 2014

Bila Hakimi Dah Duduk


Alhamdulillah hakimi 7bulan ni memang banyak perkembangan beliau yang mama nampak.. hari tu dah pandai merangkak baru baru ni sudah pandai duduk pula tanpa sokongan..



Walaupon ada kata lambat tapi mama tak kisah sebab hakimi pandai duduk pon bukan bantuan apa2 alat macam bumboo o walker.. dia dengan sendiri lepas meniarap duduk slow2.. tahu2 dah tegak badannya.. 

Sekarang dah duduk tanpa sokongan.. tu kemain suka tu.. tergelak gelak.. Alhamdulillah.. perkembangan dan tumbesaran hakimi ikut perkembangan bayi.




Bila dah pandai merangkak dan duduk ni.. dah mula memanjat. Bila dirikan dia kemain suka nak bertatih.

Alahai cepatnya kamu membesar anakanda.. sayang mama pada kamu zulhakimizaim anak soleh mama ♡♡♡

Cepat berjalan yer nak.. tak sabar mama nak main kejar2 dengan hakimi.. heee




18 comments:

  1. makin lama anak akan makin menyenangkan kita kan.

    ReplyDelete
  2. cpt jugak tue...bambamnya dia...geram..

    ReplyDelete
  3. wah, tahniah2..anak cousin sy pon cepat jgk perkembangannya..mikail aje slow skit..hihihi

    ReplyDelete
  4. nanti dah pandai jalan kita tak larat nak mengejarnya pulak...hheee

    ReplyDelete
  5. CikJijah...awal la tu blh duduk n merangkak...mu'az dlu 10 bln bru blh merangkak n duuk..tu pn duduk katak...hihihi

    ReplyDelete
  6. bestnya..bestnya... x sabar nak tunggu aeera duduk jugak..skang dah duduk tapi x balance lagi...

    ReplyDelete
  7. Saam jijah. Comel je hakimi.seronok kn tgk anak membesar dpn mata. Mcm mna kesihtan jijah ok x?

    ReplyDelete
  8. sekejap je dia da 7 bulan ye...sronok tgok prkembangan ank sendiri. Moga hakimi trus membesar, sihat dan jd ank yg soleh :)

    ReplyDelete
  9. sy masa kecil ma ckp, 8 bulan dah pandai berjln. cepatkan? tp sy bukn pandai dr org lain pun..bukn genius jugak..cept pun..hah.aa


    luth pulk, skrg 9buln belum berjln..masih bergantung lg nk menapak..


    lama x singgah sini, sibuk sikit..
    peluk cium syg kt hakimi..
    mesti mama azizah mask sedap ni, gebus je..

    ReplyDelete
  10. tak lama lagi main kejar2 la ngan mama.. hihi..

    ReplyDelete
  11. comellll...geram. trs mbuak rasa nak baby..

    ReplyDelete
  12. kimi sebaya dgn iffah tapi iffah baru boleh meniarap..hehehe...

    kimi bam2..hehehe

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum . Alhamdulillah . seronoknya tengok . . hee tak sabarnya nyambut sicomel dalam perut ni . tadi siang baru lepas shopping barang barang baby . tak sabar nak tunggu esok untuk basuh baju baby :D
    sambil menabung nuffnang disini :)

    ReplyDelete
  14. yeay.yeay..
    cepat lettew.. lps ni bjalan pulak ye hakimi :)

    jijah cuti sakit sampai bila ni?

    ReplyDelete
  15. perkembangan yang bagus..kuat kimi ni cepat die belajar :)

    ReplyDelete
  16. Jap lg dh blari siapla mama....men lumba lari jela keje ye.hihihi

    ReplyDelete
  17. smnagt nye dia hehe :) comel geram aunty tgk dia..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!