Susahnya Bila Takde Laptop

by - 4:09:00 PM


Bajet cuti sakit lepas post appendictomy tak lama.. jadi malas nak bawa laptop balik semenanjung..

Nastijahnyaa dah sebulan aku kat semenanjung sambung cuti sakit. Dah menyesal gila tak bawa balik laptop.

Aku rindu nak blogwalking nak jejak blog yang komen. Tapi paham jelah online guna handphone ni agak terbantut sikit nak loading. Dapat komen blog yang ada dalam bloglist. Itu pon dapat komen entry terbaru je. Alahai susahnyaaaa...

Itu pasal dapat update entry seminggu dua kali je. Iklan nuffnang ada 3 on going. Sayang betul tak update blog.. emm emmm

Maaf atas kesulitan yer korang... sayang korang yang tak putus putus komen blog jijah... sobsobsob

Maafkan daku...

Ikhlas
Cik azizah's blog


You May Also Like

16 insan comel komen

  1. lapop menjadi keperluan dan bukan kehendak lagi.. hehehehe

    ReplyDelete
  2. Mm, mmg payah tak ada laptop... susah nak buat kerja

    ReplyDelete
  3. Yg penting cikJijah cepat sihat....

    ReplyDelete
  4. blogger tanpa laptop mmg haru jadinya. pkai phone komen byk2 habis trs limit internet ayu.haha

    ReplyDelete
  5. memang susah..kalau pakai hp..memang x la..susah kan

    ReplyDelete
  6. Tak apa Jijah balik sana nanti qada apa yang tertinggal. Get wll soon sis.

    ReplyDelete
  7. takpe...nak bagi rehat puas2 tu...

    ReplyDelete
  8. tak pa la jijah.ada hikmah tu lupa bwa blk laptop.maknanya jijah kena rehat sebaiknya dan tumpukan perhatian dkt hakimi.think positif k..

    jaga diri

    ReplyDelete
  9. Bersabarlahye jijah. Cmtulah tasha ritu msa xda lptop mati akal dibuatnya heheheh. Pape pon kesihatan kne jaga dulu ok

    ReplyDelete
  10. salam. memang susah ..huhu sabara jela :)

    ReplyDelete
  11. Tak ada laptop memang memboringkan. Sebab tu saya g mana2 jew bawak laptop terutama balik kampung. Memang bowing giler law tak ada laptop. Law ada boleh gak layan cite korea law takde wifi. Hihi.

    ReplyDelete
  12. hehe..memang susah hati kan kalo xde laptop. especially kalo bercuti lama mcm jijah ni. :)

    ReplyDelete
  13. memang agak susah kalau xde, banyak benda xdpt nak buat..xpe, handphone ada sebagai penyelamat :)

    ReplyDelete
  14. Online guna phone mmg xpuaskan jijah..xckup lias nak tgk ye.hahaha

    ReplyDelete
  15. xpe jiejah nnt balik sabah BW laju2 hehee..tq jiejah sbb sudi singgah komen entri2 shida :)

    ReplyDelete
  16. Jijah guna note 2 kan??akak bw guna chrome biase aje...mcm online kt lappy..cume tuh la kecik mcm xpuas aje kan

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!