Luka Makin Sembuh. Alhamdulillah

by - 2:10:00 PM


Hari ni hari ke 15 dressing luka yang bernanah hari tu.. Alhamdulillah luka yang berlubang tu semakin sembuh..

Macam yang jijah cerita sebelum ni luka berlubang tu dalamnya 2inci dan panjang doktor potong 3cm tapi kini luka tu tak sampai 1cm..

Jijah ingat lagi lepas discaj dari wad kena buat dressing kat klinik kemain sakit bila nurse cuci.. dalam2 pula tu.. pastu sumbat tempat berlubang tu dengan gauze lagi.. pedih oi.. siap pegang lengan nurse tu lagi.. huhuhu 

Sekarang nurse cuci sikit2 dah.. ada satu gel untuk naikkan isi daging supaya luka cepat cantum kembali.. dah 4hari guna. Alhamdulillah nampak kesan.. memang cepat isi naik dan lubang luka semakin mengecil.

InshaaAllah harap2 hari2 dressing dengan letak gel ni luka makin tutup dengan sendirinya.. tak perlu la jahit lepas ni.. target jijah luka dah tutup hujung bulan ni.. amin amin..

Nanti jijah share gel apa jijah guna untuk tambah isi ni.. 





You May Also Like

15 insan comel komen

  1. moga cepat semboh sis..amin =)

    ReplyDelete
  2. Semoga cepat sembuh..jijah makan gel gamat.InsyaAllah sembuh

    ReplyDelete
  3. jg diri tau..

    sapa nk jaga kimi kalau jijah sakit

    ReplyDelete
  4. Slm jumaat jijah. Smg cpt sembuh

    ReplyDelete
  5. alahai..ngeri rasa baca psl luka tu..
    apatah lagi org yg merasainya kan.
    semoga cpt sembuh ye..
    take care

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah makin sembuh jijah..

    ReplyDelete
  7. Eeee, takut saya dibuatnya. Saya memang takut part2 luka nie.

    ReplyDelete
  8. cepat sembuh ye jijah.. :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..

    inshaaALLAH nanti sihat sepenuhnya..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah. ..moga trus baik lpasni dear..

    ReplyDelete
  11. seriau rasanya.
    smga cepat sembuh .aamiin

    ReplyDelete
  12. Adoiiiii..ngilu la akak baca entry jijah nih

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!