Tuesday, June 9, 2015

BB Cream by SeqyBeauty


Tak lama lagi bulan puasa korang....pastu hari raya menjelma...Siapa tak nak nampak cantik masa bulan ramadhan dan hari raya kan?? semua  orang nak!! termasuk la diri sendiri ni..  kalau kulit cantik tak payah susah-susah nak pakai apa-apa produk kecantikan! tapi masalahnya tak...


ramai yang tanya foundation apa yang best?? kat sini daku nak share satu produk yang daku sendiri pakai dan hasilnya puas hati! testimoni diri sendiri wajiblah di sebar-sebarkan buat semua pembaca blog ni kan?? lagipon ramai juga blogger pakai bb cream ni termasuk namee roslan.. sharing is loving ma~~ 


ok ok.. daku pakai sekarang ni‎ BB Cream‬ keluaran Seqybeauty‬. Kalau korang jenis yang tak pakai mekap macam daku, jenis suka sapu krim sunblock je untuk cover kulit, memang sesuai sangat guna BB Cream ni. Besttttt sangat pakai! sebab bila pakai kulit nampak glowing, flawless padahal bb cream je no bedak! sebab dia melindungi wajah, sebagai make up asas, menutup cela.




Di datangkan dengan botolnya halus, senang nak selit dalam handbag untuk bawa kemana mana. oh ya, daku pakai Code 2 - Natural. sesuai untuk semua jenis kulit

Keistimewaan BB Cream by Seqy Beauty:

-Sesuai untuk semua jenis kulit
-Menutupi cela di muka
-Sebagai bedak asas
-Lebih ringan dari foundation
-Sebagai essential krim, menutrisi kulit, menegang dan menghaluskan kulit
-Melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh menyebabkan bintik hitam muncul di wajah (SPF30+)
-Memperbaiki masalah kulit dan melindungi kulit dari bahan-bahan kimia berbahaya
-Wajah tidak berminyak sepanjang hari
-Berfungsi melawan sinar Ultra Violet dan pencemaran udara sehingga kulit menjadi tetap sihat
-Melambatkan penuaan
-Tekstur yang ringan dan sesuai untuk orang Asia
-Mencegah bintik-bintik hitam


eh korang!! 
Memandangkan ada promotion bulan ramadhan ni anda boleh jimat RM15 daripada harga biasa tau....haa banyak tu jimat...so boleh pilih mana yang berkenan di hati. so grab it fast sebab combo ni sampai 30 Ramadhan je... raya dah harga biasa ye sayang-sayang semua...






ada lagi produk yang best dari SeqyBeauty macam Sakuramask SQB sesuai untuk kulit berminyak, berjeragat dan tona kulit tak sekata. luka kena air panas pun boleh pakai! woww kan... skincare pula sesuai untuk kulit berjerawat tapi kulit normal boleh je pakai. takde masalah...nanti daku share sakuramask tu lain entry ye :)




Masih taknak try lagi ke?? kena try juga ni baru tahu keberkesanannya...boleh contact:


WhatsApp : Kak liza +60 17-394 5948
IG : @estrella_onlineshop
Blog : shopperslandz.blogspot

open for drophisp!!


Butik Vendor: 1. Popdonna Bangi, Seksyen 9 ( sebelah Manjaku atas Zoukspa) Bangi
2. Thepopulous, Seksyen 8 (sebaris sendayu tinggi atas tateh) Bangi,
3. Sistersvendeur, PD Waterfront Port Dickson ( sebelah pizza hut)

Area COD : Putrajaya, Cyberjaya, Seremban, Senawang Port Dickson, Nilai



10 comments:

  1. menarik ni ... ade rezeki lebih boleh try

    ReplyDelete
  2. panjangnya botol dia. tahan brp lama 1 botol?

    ReplyDelete
  3. patutla nampak kulit jijah makin cantik skrg..hehe

    ReplyDelete
  4. lama tahan...boleh pakai 2-3 bulan memang jimat and berbaloi...

    ReplyDelete
  5. @eima insyaAllah nt blh contact kita ye

    ReplyDelete
  6. @Athirah Diyana tahan lama dlm dua ke tiga bln ikut kekerapan penggunaan sbb pki sikit...berminat blh contact saya ye...

    ReplyDelete
  7. jijah dah pakai erk. ciksu bru beli belum test lg.. sekali calit mcm je.. saja nak habskan stok ST dlu.sayang pulak nk buang.. hihihi

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!