Monday, June 29, 2015

Tema Raya 2015


Memandangkan sekarang dah minggu ke-dua berpuasa. Mood persiapan raya mesti tengah on kan..??

Eh eh korang dah ada baju raya? korang tempah ke beli ready made je?

Macam jijah setiap tahun memang beli ready made je. badan kecik senang nak cari saiz. setakat ni antara saiz xs atau s saja. harap-harap tak "mengembang" dengan jayanya..Hehehe




Tema raya tahun 2015 ni "ROYAL BLUE".
Cari sampai Uptown Dataran Senawang..round the world sampai jam 2 am baru jumpa baju raya yang berkenan di hati..

tadaaa... sepasang baju suami isteri dan anak bujang saya.. memang beli 1 set sekeluarga.. anak perempuan je takde lagi..mane tahu tahun depan pula kan..Amin..




Eh korang tema warna apa raya tahun ni??
jom share!



23 comments:

  1. selamat pagi dari syira lokman..hehee ^_^

    ReplyDelete
  2. wah..dah settle dah baju raya..abg long hakimi pakai baju melayu ke jijah..heee..kita kaler hijau..tp baju melayu asben tak shopping lg neh...huwaaaa...bizinyaaa..

    ReplyDelete
  3. x de tema...pakai kaler campur2 ;-)

    ReplyDelete
  4. cantik warnya...sy xde tema warna warni kaler bju rya ;p

    ReplyDelete
  5. ciksu pon beli ready made je
    mudah.beli kain kendian upah.lagi mahal ada la kot.
    lps ni kna bljar mnjahit la.hihihi

    jijah.. tema kita sama la... my peberet colour royal blue. hihihi

    brpa harga bju melayu utk suami ?

    ReplyDelete
  6. @Iza Fiza haah raya pertama dia pakai baju melayu..pastu pakai baju jalan..hehe

    ReplyDelete
  7. @Kopiolimauice ok la tu tema warna warni..pun cantik apa

    ReplyDelete
  8. wah dah siap baju raya..warna royal blue cantik! InshaAllah tahun depan dapat gegirl ye :)

    ReplyDelete
  9. tema hijau...xde specific la hijau apa..biar comel sikit. =P

    ReplyDelete
  10. wahhhhh jeles biru ^_^
    shida wane hitam pink heheee :p

    ReplyDelete
  11. akak maroon tahun nih... royal blue cantik tu jijah... jenuh gak nak cari tu..akak de tudung royal blue, nak pinjam tak, heeee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nasib jumpa tudung aidijuma warna royal blue..hehe

      Delete
  12. Cantik!!! Ros tak tahu la ada tema ke tak.. Huhu

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!