Wednesday, June 3, 2015

Caption??






Inilah hakikat di terima bila jadi seorang ibu. Takde istilah privasi. Semua angkut sekali masuk bilik air. kadang kadang terkejar kejar nak lepaskan hajat.

Hakimi pun gitu lah. Sekarang lagi la nak mandi dengan mama. Kalau tinggal sekali pun, dia ketuk pintu bilik air tu suh buka pastu masuk sekali..haihh!

Sabar jelah kan. apa-apa pun i love being a mom!!


15 comments:

  1. hahaha...sama lah..hihi pernah alami kes ni..terpaksa bawa masuk tandas jg..kalau masal kena dukung mimi kalau tak dia melalak

    ReplyDelete
  2. kan...huhu..
    kalau zahraa..emi masuk tandas je memang tak boleh nak tutup pintu..asal dia nampak je dah ok..hihi

    ReplyDelete
  3. Perkara normal......tp aurat kena la jaga....
    Tambah klu yg br boleh merangkak berwalker setahun lbh mmg kena angkut....risau lahai time kite dok dlm bilik air tah ape die buat kat luar...klu dah 2 thn tu dah cerdik idak le ai bw

    ReplyDelete
  4. haha..tau xpe, biasa sy akan tinggalkan si mikail tu kat luar, masuk toilet senyap2..sekali, kepala dia terjongol kat pintu toilet, terkezut titew..haha

    ReplyDelete
  5. xde dh istilah privasi kalau dah ada anak2 kan..hihih..

    ReplyDelete
  6. Betul tu..saya pon pernah mengalami masa Danish kecil..Nak melepass hajat pon tak boleh duk menangiss depan pintu toilet..nak masak pon sambil berdukung..tetapi loni dah besar dah cerdik semua tu dah takda..tinggal kenangan..pahit dan manis dapat anak manja..kikiki

    ReplyDelete
  7. hihihi. tak menang tangan dibuatnya kan :)

    ReplyDelete
  8. nak main air sbnr nyer tu kan jijah ;-)

    ReplyDelete
  9. yup...setuju sangat..sangat....kerja seorang insan bergelar wanita..isteri dan ibu tak akan pernah habis selagi ada denyutan nadi dan jantung berdegup..

    ReplyDelete
  10. me too T.T semua ibu2 mesti alami benda ni

    ReplyDelete
  11. Huhuhuhu...teringat time tinggal di KK dulu. macam ni yg saya alami dgn Ali.bila teringat balik memang nk tergelak

    ReplyDelete
  12. Same mcm kak eMMe, twin dulu besar2 kimi mmg angkut skali masuk bilik air tapi time basuh kain, dowang main air, kalo time nak terkucil sgt... dan la tutup pintu, biar je dowang dok ketuk2 pintu.. hehehe..

    ReplyDelete
  13. perkara biasa bagi seorang ibu...lawak tapi inilah hakikatnya :)

    ReplyDelete
  14. Hihi memang gitu.. Ros tengok kakak-kakak Ros pun sama je..

    ReplyDelete
  15. hihihi
    samaa dgn rania
    mandi mmg mndi bsama pon.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!