Wednesday, June 3, 2015

Daftar Ahli Shaklee :)



Baru berjinak jinak dalam shaklee. Sebelum ni makan supplement shaklee dalam pantang dan sakit appendiks je dulu.

Sekarang ni mak makan ESP. Ayah makan ostematrix dan AJHT untuk gout nampak mak macam serasi je so daftar la sebagai ahli shaklee. lagipun ahli seumur hidup kan



Alhamdulillah.. berjaya jadi ahli shaklee. Bukan nak jual sangat pun. Just untuk makan sendiri kalau ada nak order tu satu bonus..hehe Jadi sapa sapa yang order tu boleh la pm daku ye. Hehehe

Kepada ahli shaklee yang lain mohon tunjuk ajar ye.. terima kasih semua!!

Terima kasih kak adieyza banyak bagi tunjuk ajar dan nasihat sebagai mentor dalam shaklee ni. Terima kasih kak. Muahh..



9 comments:

  1. semoga rezeki bertambah sgn shaklee

    ReplyDelete
  2. assalam jijah...akak dalam pantang dulu guna shaklee juga... moga dimurahkan rezeki jijah dgn shaklee ni ye

    ReplyDelete
  3. owh jijah pernah kena apendiks ye..
    ha ah berbaloi la jadi ahli kalau satu family gunakan produk ni..pape pun good luck tau!

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya.. memang jadi ahli x semestinya menjual.. tp alang2 dh amalkan tu, jadi ahli lagi senang kan..

    semoga bertambah rezeki jijah sekeluarga :)

    ReplyDelete
  5. wah jijah sudah jadi bisneswoman la..oh zana adieyza, akak kenal tu..penah jumpe 2 kali tak silap ye la dok same2 kat Putrajaya kan..

    ReplyDelete
  6. eh..register dah? dah ada mentor senanglah kan..lepas ni tak boleh dah la tanye fiza sebab dah ade mentor sendiri.

    ReplyDelete
  7. Ros pun dah jdi ahli shaklee. Masa belikam vivix untuk ayah dulu. Tapi tak aktif sekarang ni

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!