Happy 28years Old Mama Jijah

by - 3:23:00 PM




Alhamdulillah..Mari kita bersyukur kepada Allah kerana kita masih hidup pada hari ini, daku masih berkesempatan meraikan hari lahir ke 28 tahun pada 24 may bersamaan hari ni. weee~~

Muhasabah diri yang perlu dibuat khasnya pada sambutan ulang tahun ini, ialah dengan menginsafi masa atau umur yang telah berlalu.

Renungkan, berapa banyakkah kebaikan amal soleh yang telah kita lakukan. Renungi pula berapa banyak pula maksiat dan dosa yang telah kita lakukan selama ini...
sama2 kita renung2kan lah :)



Selamat hari lahir untuk diri sendiri.. terima kasih emak lahirkan daku pada hari ini.. muahhh 



Posted via Blogaway

You May Also Like

9 insan comel komen

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. happy birthday jijah.... may god bless u and happines always be around u

    ReplyDelete
  4. Kita dah Wish kat FB..Nak wish lagi lah..

    Happy Belated Birthday Kak Jijah.. ^^

    ReplyDelete
  5. happy belated besday jijah
    semoga sentiasa happy dgn family aamiin

    ReplyDelete
  6. 2 thn lg msk 3 series... x pe wat lek je ;-)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!