Monday, May 16, 2016

Teratak Az: Pindah Rumah Baru


Alhamdulillah sudah berpindah rumah baru pada 1 mei 2016 lalu
daku kira tu rezeki birthday ke-28 tahun dan bulan Ramadhan tak lama lagi :)

eh! bukan duduk sangat pun.. weekand je bila suami ada..

fuhh~
boleh tahan juga penat pindah rumah!!
lepas pindah masa untuk mengemas pula.. bila ada anak-anak kecik ni kerja jadi lambat sebab banyak nau stop stop.

ingatkan barang sikit rupanya banyak kau! berat-berat pula tu.. *nangis*
Sampai sekarang still mengemas lagi.. bertabah lah... hahahaha



12 comments:

  1. alhamdulillah
    selamat mengemas ye mama. hiks
    normal lah kan mengems dgn anak kecik. hihihihi
    buat pelan pelan ye mama, bru lps bersalin je tu.. pa pe pon take care

    ReplyDelete
  2. Bestnya dah pindah rumah baru!excited kan walaupun penat

    ReplyDelete
  3. yeahhh...baru officially pindah ye.
    hujung mingggu pun boleh as long as family sentiasa bersama.

    ReplyDelete
  4. tahniah jijah...impian dh jd kenyataan...weekend je pun jadi lah...

    ReplyDelete
  5. Salam..
    Tahniah Berjaya pindah rumah baru..
    salam kenal dari saya jiwa tani

    ReplyDelete
  6. selamat mengemas yunk....buat sikit2 je dulu..jaga kesihatan tau..mama baru bersalin ni kena jaga peranakan tu betul2..

    ReplyDelete
  7. wahhh.. raya dirumah baru la tahun nie.. hehehe...

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, fiza ni silent reader ja dari dulu tapi bila entri masuk rumah baru ni up, terpanggil pula nak comment. Hihi nanti akak share ya pasal deco, fiza ni suka tengok orang hias2 rumah. :)

    ReplyDelete
  9. selamat berpindah la yer.. dan happy birthday :)

    ReplyDelete
  10. Hihihi..Biasa la tu nak pindah rumah baru kan..Barang confirm banyak punya..Ain dah lalui..Memang letih sangat and kena bertabah sangat-sangat..Hehe..!!..

    ReplyDelete
  11. Bestnyer...cik mah pun xlama lagi pindah gak..

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah... nk dtg beraya laa nnt jijah...boleh? ;-)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!