Teratak Az: Built In Wardrobe

by - 1:17:00 PM



Buat wardrobe dalam master bedroom untuk banyakkan ruang penyimpanan. Tapi standard la rumah teres.. besar mana sangat kan.. jadi daku buat sekadar yang termampu..

Saiz 6" x 10"
Anti-jump sliding door (2 doors), 
Tinggi sampai siling
4 door compartment.



empat compartment di atas boleh simpan cadar/bantal/toto. jadi tidak lah berhabuk tersimpan dalam almari baju



bahagian ini pastilah untuk penyimpanan baju kurung/jubah dll


bahagian ini boleh simpan tshirt, kemeja dan sebagainya

Alhamdulillah siap.. kebetulan matching pula dengan katil dan meja solek lama.. memang padan lah..

Ada rezeki lain nak sambung wardrobe sampai hujung. inshaaAllah


Total cost RM2000++




Posted via Blogaway

You May Also Like

12 insan comel komen

  1. very inspiring tau jijah punya entry pasal perabot n rumah.. =) insyaallah ada rezeki sambung almari. Boleh sumbat byk benda hihi

    ReplyDelete
  2. morning..:)
    berapa kos dia ye?

    ReplyDelete
  3. wah tak sabar nak tggu rumah siap..saya tempah masa megahome dulu 8" x 8" tapi xtau laa bilik nanti muat x..rumah apartment lg kecik

    ReplyDelete
  4. part yang ni dila sukeeee sangat..one day in shaa allah... :)

    ReplyDelete
  5. wahh bestnya da wardrobe besar..jimat ruang dan nampak kemas je kat luar nanti

    ReplyDelete
  6. kerusi tu beli kat mane...maaf saya nak tahu...dan berapa harganya

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..cantik yunk..berapa total kos kalau macam jijah ni..?

    ReplyDelete
  8. @Insan Mulia stool tu beli kat mr DIY.. rm59/rm69 tak silap

    ReplyDelete
  9. kayu jenis apa ni ya jijah?

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!