Teratak Az: Built In Wardrobe

1:17:00 PM 12 Comments A+ a-



Buat wardrobe dalam master bedroom untuk banyakkan ruang penyimpanan. Tapi standard la rumah teres.. besar mana sangat kan.. jadi daku buat sekadar yang termampu..

Saiz 6" x 10"
Anti-jump sliding door (2 doors), 
Tinggi sampai siling
4 door compartment.



empat compartment di atas boleh simpan cadar/bantal/toto. jadi tidak lah berhabuk tersimpan dalam almari baju



bahagian ini pastilah untuk penyimpanan baju kurung/jubah dll


bahagian ini boleh simpan tshirt, kemeja dan sebagainya

Alhamdulillah siap.. kebetulan matching pula dengan katil dan meja solek lama.. memang padan lah..

Ada rezeki lain nak sambung wardrobe sampai hujung. inshaaAllah


Total cost RM2000++




Posted via Blogaway

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
5/11/2016 9:36 AM delete

moga dipermudhkn ya jijah.

Reply
avatar
5/11/2016 9:57 AM delete

very inspiring tau jijah punya entry pasal perabot n rumah.. =) insyaallah ada rezeki sambung almari. Boleh sumbat byk benda hihi

Reply
avatar
Nieyl
AUTHOR
5/11/2016 10:34 AM delete

morning..:)
berapa kos dia ye?

Reply
avatar
Murni Alysa
AUTHOR
5/11/2016 11:30 AM delete

wah tak sabar nak tggu rumah siap..saya tempah masa megahome dulu 8" x 8" tapi xtau laa bilik nanti muat x..rumah apartment lg kecik

Reply
avatar
Nurul Nadila
AUTHOR
5/11/2016 1:39 PM delete

part yang ni dila sukeeee sangat..one day in shaa allah... :)

Reply
avatar
5/14/2016 5:15 AM delete

wahh bestnya da wardrobe besar..jimat ruang dan nampak kemas je kat luar nanti

Reply
avatar
Insan Mulia
AUTHOR
5/17/2016 8:04 AM delete

kerusi tu beli kat mane...maaf saya nak tahu...dan berapa harganya

Reply
avatar
5/17/2016 12:27 PM delete

alhamdulillah..cantik yunk..berapa total kos kalau macam jijah ni..?

Reply
avatar
5/18/2016 1:20 PM delete

@Insan Mulia stool tu beli kat mr DIY.. rm59/rm69 tak silap

Reply
avatar
dear anies
AUTHOR
6/10/2016 1:01 PM delete

kayu jenis apa ni ya jijah?

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!