Monday, May 9, 2016

Home Progress: Table Top Kitchen Cabinet Part 2


Bila table top da siap baru nampak inilah dapurku rupanya.. kihkihkih

Lebih kurang dua minggu lebih siap table top dan kitchen kabinet ni

Kalau tahu dulu buat panjang lagi table top dan kitchen kabinet sebab living room banyak ruang lagi.. tapi ongkossnya pula kan.. cukup la sekadar ini..


Mini counter bar.. sukanyaa!!



Tempat memasak nanti~ Harap harap nanti daku rajin dan bersemangat nak masak. Doakan ye..Hehe..

Dan akhir sekali proses buat kabinet pula..
Jeng jeng jeng... 



Stay tuned!!


17 comments:

  1. memang berkenan sangat wall & table top kaler hitam putih macam tu!

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah
    tak sabar nk tgk hasilnya

    ReplyDelete
  3. wahhhh hampir siap... Cantik! (^_^)

    ReplyDelete
  4. cantiknya ruang dapur jijah

    ReplyDelete
  5. PASTI MESTI SERONOK NK MEMASAK DAN DOK RUMAH SENDRI KAN

    ReplyDelete
  6. wah bestnya..tak sabar nak tgk final touch..stay tune!!

    ReplyDelete
  7. Yunk nnt review ye berapa kos smua ni ye..wiiii cantik sgt x sabarrrr

    ReplyDelete
  8. wahh seronok je tgk..duk ubah suai dapur.. cantik :)

    ReplyDelete
  9. cantik dapur jijah nanti..mesti semangat nak masak.

    ReplyDelete
  10. namapak eksclusive..terbaekkk

    ReplyDelete
  11. Eh2..mcm sama je rumah kita...tp cik mah mmg beli2 dah siap kabinet tu...warna merah..

    ReplyDelete
  12. berapa lama diorg ambil ms utk psg semuanya ni jijah?

    ReplyDelete
  13. wahh..setaman kita yea sis...tak sabar nk tunggu tmn belida phase 2 pd complate...berangan nk buat kabinet dapur...juga...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!