Friday, July 22, 2016

Ikea Malaysia 20th Anniversary Sale


Weekand 14-17july lalu ikea membuat sale besar-besaran sempena 20tahun pembukaan IKEA Malaysia,
banyak item yang ada promosi murah.









Cake Stand Rm49

Daku pun ambil kesempatan rebut promosi murah ni beli variera box, candle dan cake stand. beli dengan personal shopper ikea.

tak sanggup makk nak berebut bersesak kat ikea tu.. mereka yang pergi kata nak beratur bayar pun 3jam!! wuaaaa!!






yeyy paling penting cake stand tuu!! konon nak letak kek masa open house & house warming 31julai nanti..mihmihmih :)

jemput datang ye kalau nak tengok rumah baruuuuu.........

6 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. tak sempat nak ke ikea masa ni..huhu..melepas!

    ReplyDelete
  3. dah lamaaaaa x g IKEA...adezzz

    ReplyDelete
  4. bila ler aida nak gi ikea cheras ni hu hu
    tak berkesempatan!

    ReplyDelete
  5. eh eh kali ni byk kali plak kena komen.
    komen xlepas...

    aida ni nak sgt ke ikea cheras.
    lom sempat!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!