Thursday, July 14, 2016

Raya2016- Raya Kedua dan Ketiga


Masih throwback kisah raya2016 daku


**********************


2 dan 3 syawal daku dah mula bekerja tapi kerja malam.. jadi siang hari tu dapat la beraya dekat-dekat rumah mertua. kan daku dah cakap suami orang PD je.. jadi keluarga mertua semua tinggal area-area PD je.. memang tak gaduh time raya. hihihi




2syawal



kali ni tema merah.. sama recycle baju raya tahun tahun lepas.. untuk anak-anak je baju raya baru :)
beraya di rumah mak bapa atoknenek saudara belah suami, 




3 syawal tema sukasuka hati :p 
anak-anak je pakaikan baju cantik cantik.. terutamanya zahwa lah :)

banyak lagi rumak makayah saudara suami belum pergi tapi syawal ke 4 suami pula duty.. so kita duk rumah jelah berehat...hihihihi

mesti meriah kan sambutan hari raya korang... share la sikit .... ngee~~





6 comments:

  1. amboiii lebar senyum zahwa... byk dpt duit raya la tu ye ;-)

    ReplyDelete
  2. Wahh...dh ade si kecik.Alhamdulillah seronoknya raya :)
    Bestnya jijah & husband 1 tempat,senang je nak g jalan raya kan.

    Selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  3. senang rumah dekat² je kan. memang tak gaduh..hehe

    ReplyDelete
  4. hamboi cantik comel nyer zahwa :)

    ReplyDelete
  5. assalam mama jijah...lama xjejak blog mama...
    kita kenal dedulu pon sebab blog mama ni la....
    pape pon..sweet sgt pic raya mama n family...
    :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!