Tahun Ni Raya Kat Mana Nurse?

12:00:00 AM 8 Comments A+ a-


Tak suka bila menjelang cuti perayaan lebih lebih lagi Hari Raya..
soalan cepu mas ni pasti keluar..




Tahun ni raya kat mana staffnurse??
tanya la mana-mana nurse pasti stress dengan soalan ini..lagi stress kalau tak dapat cuti raya..huhuhu 

tahun ni Alhamdulillah daku dapat cuti dari 3.7.2016 sehingga cuti raya pertama Rabu 6.7.2016.. raya kedua Khamis 7.7.2016 dah syif malam... ok la tu syif malam pun pagi still boleh beraya bersama keluarga juga even mata bengkak tak tidur 10 jam!! hahaha

inilah bila dah namanya cik misi sedia berkorban membantu memberi perawatan di musim perayaan,, mana yang dah dapat cuti raya tahun lepas..redha jela kalau tak dapat cuti raya tu.. tak nak la selfish sebab kita ni kerja berpasukan kena ikut giliran cuti... baru adil dan saksama :)

kepada korang, untunglah anda semua dapat cuti lama..paling untung ada ambil cuti direct seminggu... bestnyaaaa!! harap persiapan raya anda semua dah settle k... 

eh.. jumaat 8.7.2016 tu dapat cuti peristiwa eh??


Salam Lebaran,
Azizah Green Line



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

8 insan comel komen

Write insan comel komen
Murni Alysa
AUTHOR
7/02/2016 11:28 AM delete

alhamdulillah dapat juga cuti tu..selamat hari raya Cik Azizah

Reply
avatar
aryan azra
AUTHOR
7/04/2016 7:39 AM delete

Alhamdulillah..dpt jg bercutikan, besar pengorbanan nurse tu, klu akk mmg x mampu la, akk seminggu la bercutinye

Reply
avatar
nini
AUTHOR
7/04/2016 10:54 AM delete

Alhamdulillah seronok kan dpr beraya...hehe

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
7/04/2016 1:15 PM delete

ari ni aida keje lagi.
lgpun beraya kat seremban, so save la 1 hari cuti kan.
esok baru start ler bersilat kat dapur memasak :)
isnin depan baru naik keje balik.
in shaa Allah...

Reply
avatar
Nurul Aini
AUTHOR
7/05/2016 10:44 AM delete

alhamdullillah dapat juga cuti sekejap boleh lah raya ye :)

Reply
avatar
7/11/2016 7:00 AM delete

pengorbanan akak nurse jaga orang2 sakit =)
selamat hari raya.. salam aidilfitri.. maaf zahir batin..

Reply
avatar
dear anies
AUTHOR
7/11/2016 1:56 PM delete

janji dpt beraya jijah... kalu dok oversea lagiii sedihhhh

Reply
avatar
7/20/2016 4:05 PM delete

satu pengorbanan untuk staff nurse.

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!