Saturday, July 2, 2016

Tahun Ni Raya Kat Mana Nurse?


Tak suka bila menjelang cuti perayaan lebih lebih lagi Hari Raya..
soalan cepu mas ni pasti keluar..




Tahun ni raya kat mana staffnurse??
tanya la mana-mana nurse pasti stress dengan soalan ini..lagi stress kalau tak dapat cuti raya..huhuhu 

tahun ni Alhamdulillah daku dapat cuti dari 3.7.2016 sehingga cuti raya pertama Rabu 6.7.2016.. raya kedua Khamis 7.7.2016 dah syif malam... ok la tu syif malam pun pagi still boleh beraya bersama keluarga juga even mata bengkak tak tidur 10 jam!! hahaha

inilah bila dah namanya cik misi sedia berkorban membantu memberi perawatan di musim perayaan,, mana yang dah dapat cuti raya tahun lepas..redha jela kalau tak dapat cuti raya tu.. tak nak la selfish sebab kita ni kerja berpasukan kena ikut giliran cuti... baru adil dan saksama :)

kepada korang, untunglah anda semua dapat cuti lama..paling untung ada ambil cuti direct seminggu... bestnyaaaa!! harap persiapan raya anda semua dah settle k... 

eh.. jumaat 8.7.2016 tu dapat cuti peristiwa eh??


Salam Lebaran,
Azizah Green Line



8 comments:

  1. alhamdulillah dapat juga cuti tu..selamat hari raya Cik Azizah

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..dpt jg bercutikan, besar pengorbanan nurse tu, klu akk mmg x mampu la, akk seminggu la bercutinye

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah seronok kan dpr beraya...hehe

    ReplyDelete
  4. ari ni aida keje lagi.
    lgpun beraya kat seremban, so save la 1 hari cuti kan.
    esok baru start ler bersilat kat dapur memasak :)
    isnin depan baru naik keje balik.
    in shaa Allah...

    ReplyDelete
  5. alhamdullillah dapat juga cuti sekejap boleh lah raya ye :)

    ReplyDelete
  6. pengorbanan akak nurse jaga orang2 sakit =)
    selamat hari raya.. salam aidilfitri.. maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  7. janji dpt beraya jijah... kalu dok oversea lagiii sedihhhh

    ReplyDelete
  8. satu pengorbanan untuk staff nurse.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!