Tuesday, April 12, 2011

Teh O + Biskut Marie


ikutkan pagi ni tak bangun lagi...hahaha *giler pemalas daku ni kan*..hehe duh...sebabnya dapat panggilan dari hospital...daku kalau nombor fon hospital je malas tol nak angkat..hahaha malas lagi...hish!jawab la dengan lemah gemalainya..huhu oh Sister rupanya..terus mata celik! haha tak nak lah dia kata misi jijah ni tak bangun tidur lagi jam 8 pagi..hahhaa bukan lah..memang sengaja nak bangun lewat sebabnya daku keje malam harini...so tolong jangan cakap daku pemalas lagi k..

Sister call mengatakan hari ni daku tak keje malam!! yehaaaaaaaaaaaaaaa!!yabedabedu.. sepatutnya harini keje pagi...tapi roster kan berubah-ubah sebab kes adenovirus tu..Alhamdulilah kes adenovirus dah takde...selamat!so harini sister bagi cuti sebabnya cuti Tahun Baru Cina daku pon tak habis amik lagi...tapi daku rasa nak pergi hospital jugak karang nak tengok roster baru...hee

selepas tu daku terus bangun dan takleh lah nak tidur lagi..kacau tol! baru nak landing-landing atas tilam..wakakaa :) terus pekena Teh O + Biskut Marie..wah lama giler tak bekfes cam gini...biskut marie celup dengan air teh O! perghh terbaik!! kembang semangkuk beb...hahaha

ihsan dari google

tak mandi lagi ni...hahaha sebabnya air liur kan banyak khasiatnya..hehehe nop lah...tak mandi pon dah gosok gg tau! hehehe ok cukup lah...lepas ni pekena kopi pulak yer sebagai wake up call pagi-pagi untuk elakkan ngantuk kat ofis kalian tu k....

adios...:)

10 comments:

  1. dlu slalu mkn biskut ni ptg2 pas skolah... skrg daa tk mkn pn.. :)

    ReplyDelete
  2. miszy dian hahaha asal tak makan lagi..byk zat gak biskut ni..

    ReplyDelete
  3. dah lame xmakan biskut mary... skrg makan biskut tiger jerkkk... baru lari laju.. hahaha

    ReplyDelete
  4. topimagine patut la pantas je komen...hehhee

    ReplyDelete
  5. lama daaa nda beli.. hihi..

    ReplyDelete
  6. nusha hahahamakan biskut je pon...tak kenyang,,

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!