Monday, March 17, 2014

Hakimi Dah Naik Walker.. Hehe




Pon pon pon... hakimi ada kereta viva... merah menyala u ollss... :p
sempena hakimi 6 bulan 10/3/14 hari tu mama belikan walker...
Tengok umur bawah hakimi semua dah naik walker.. hakimi 6bulan baru mama nak beli.. 
okla kan.. lagi lambat lagi bagus sebenarnya.. tapi mama yang beria-ia nak naikkan hakimi...huhuhu -_-



papa kata mama manjakan hakimi.. membazir belikan.. sebab rocker,playgym beli tapi tak guna..
emm mama kata setahun nak dapat hakimi apa salahnya buang duit untuk dia.. huhuhu -_-"
tu tandanya sayang mama kat hakimi! pahala tu belikan barang untuk anak.. betul tak... ngeee~~


18 comments:

  1. Hakimi 6 bulan baru naikkan walker. Zarif dah nak masuk 5 bulan. Walker dah ade tapi tak naikkan lagi. Macam tak sabar nak naikkan :)

    ReplyDelete
  2. mak2 memang selalu membazir tuk anak2 dorg kan? hheee... bapak2 pening kepala

    ReplyDelete
  3. ramai kata tak elok guna walker.. tapi senang kerja ada walker ni.

    ReplyDelete
  4. Smart kereta kimi,kaler merahh. :) :)

    ReplyDelete
  5. Tak apa nanti Hakimi dpt adik tak perlu beli lagi. Jimat tu sekali beli 3-4 orang boleh guna...ehehehe...

    ReplyDelete
  6. tak pe walker tak rugi beli sbb time mak masak ke mandi ke boleh letak anak dlm tu safety

    ReplyDelete
  7. Ni sorang lagi..anak lelaki pakaikan pink..hishhh...tapi saya pun sama jugak..hehehehe

    ReplyDelete
  8. hakimi sgt montel k.hehehe ggt kan pipi hakimi :)

    ReplyDelete
  9. Salam jijah! moga mama n kimi sihat selalu...

    twin pun lambat bewalker, usia 8 bulan baru naik walker, alasan, papa takmo beli, last2 opah dia yg beli kan.. hahaha...

    ReplyDelete
  10. lepas ni merata la hakimi menjelajah rumah.. kikiki..

    ReplyDelete
  11. haaa.. aeera pun x beli lagi ni... tggu la 7 bulan nanti..hehe..

    ReplyDelete
  12. kejap je hakimi dah besar..dah naik walker plak kan

    ReplyDelete
  13. tak pa la beli utk anak.nanti adik adik kimi boleh pulak gunakan.in shaa Allah tak membazir

    ReplyDelete
  14. semangat nya dak hakimi ni geramm tgk dia :)

    ReplyDelete
  15. Xpe jijah...nnt adik hakimi blh pkai jgk :) anak nak 10 kan?

    ReplyDelete
  16. 6 bulan tu kira awal jufgakla kan.. eh ke camne, akak pun xreti sgt bab2 ni9..hihii

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!