Monday, March 31, 2014

Shawl Halfmoon Glitter Dari Kak Intan Berlian


Baru baru ni terima parcel berwarna putih di alamat kampung..


Parcel dari kak ina blogger intan berlian... kak ina dah pm siap2 nak pos ke alamat mane.. dan memandangkan daku pulang kat kg sekarang ni.. senang pos ke sini ja..

Shawl halfmoon glitter pink kelabu gitu memang cantik! Sesuai pakai apa jenis baju..  daku dapat shawl ni sebab hadiah top komen blog kak ina.. ♡♡♡

Lepas sihat dan kuat untuk berjalan ni nak try pakai shawl. Ramai pula bagi shawl tapi tak pandai pakai... hehehe


Terima kasih kak ina.. selamat dah jijah komen pukal blog kak ina semalam.. harap takde tertinggal komen entry yg lain.. hehehehe


11 comments:

  1. imantizz pun tengah mencari shawl untuk event fakulti..penat la nak mencari shawl labuh..huhuhu

    ReplyDelete
  2. Senyum2 sampai telinga ehhh...

    ReplyDelete
  3. salam. wahh..seronoknya dapat shawl hihi
    btw sy isi tabung digi dan colgate akak :)

    ReplyDelete
  4. sy pun dpt satu TQ intan .....

    ReplyDelete
  5. cantik corak paisley tu jijah.congrats!

    ReplyDelete
  6. Tahniah dear..top komentar lg tu.huhuhu..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... jijah dah dapat :-)

    ReplyDelete
  8. Cantik..akak dpt kaler pink

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!