Friday, March 14, 2014

Solid Food: Aksi aksi Si Comel Hakimi Makan..


1st solid food mama buatkan hakimi puree epal.. semangat tengok anak soleh ni makan.. 
berselera even puree epal ni ada masam sikit...




masam la mama....... hahaha :P


2nd day bagi lagi puree epal tapi kali ni mama letak susu sikit jadi tak la rasa masam sangat.. 
hakimi makan dengan lajunya... comel!


siap pegang tangan mama lagi suruh suapkan :)




untuk 1-4hari ni.. jijah guna 4day rules bagi puree epal... so far lulus.. hakimi hari2 poo poo.. lawas jugak tu... hehe

avocado tak jumpa la kat pasaraya sabah ni.. next kena bagi pisang la jawabnya..


p/s: maaf atas kesulitan tak dapat view gambar entry ni dari pagi tadi..



15 comments:

  1. Assalamualaikum kak, gambarnya takleh tengok lah. hehehe selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
  2. tak dapat view gambar pulak nak tengok hakimi yang comel tu..mesti seronok hakimi dapat solid food puree apple tu

    ReplyDelete
  3. kimi dah mkn solid food..yeayy..jijah pic x appear la

    ReplyDelete
  4. hahaha. comel je si comel kak jijah ni. hehe

    ReplyDelete
  5. hakimi nak suap sendiri la mama.. kekeke..

    ReplyDelete
  6. Jijah bagi makan ni start kimi 6 bulan ke? Comel kimi muke tak tahan masam ke tu hee tembam dah makin tembam :)

    ReplyDelete
  7. alahaiii..bam2 nye kimi..geram tgk!! hehe

    ReplyDelete
  8. avacoda tak pernah bagi punkat anak.
    sb sendiri rsa tak sedap..ha..

    ReplyDelete
  9. bijak nya hakimi.now da blh mkn

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah
    sedap ye kimi.sedap makan byk sikit tau :-)

    ReplyDelete
  11. ewahhh dia pon nk pgg juge hehe..bertuah budak nih hehee..makin sihat dia jijah :)

    ReplyDelete
  12. Tu dia...smgt!bgus2x. ..pasni tukar menu yer....

    ReplyDelete
  13. alahaiiii comel je gaya kimi makan.. :-)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!