Thursday, March 13, 2014

Hadiah Istimewa Dari Encik Suami


Teringin sangat nak pakai handphone smartphone yang ada android..
last beli handphone Ninetology guna Rebat 200..[klik
so beritahu encik suami niat di hati ni nak beli handphone Samsung Galaxy S4/S5..
macam best jer kan... tapi tak terbeli beli... huhuhu

nak di jadikan cerita weekand lalu encik suami balik weekand dari Labuan..
tak di sangka-sangka dia hadiahkan Samsung Galaxy Note 2 untuk isteri tercinta dia ni.. 
pehhhh terharu sesangat! 



sejak ada handphone baru ni... kat facebook,instagram,we chat penuh gambar hakimi jer... hohoho
suka pulak upload guna handphone baru ni.. laju je..
upload kat IG pastu ke facebook.. memang best!
almaklumlah jakun sebab baru buat instagram.. muahahaha :p
sila lah follow IG daku: azizah_1112 :)

terima kasih encik suami/encik papa! i love u so muchhh! xoxo :p


22 comments:

  1. Assalamualaikum kak, alhamdullilah. murah rezeki. heheee jaga leklok android baru tu. hihi sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
  2. wah, best ni.. dapat hadiah suprise :-)

    ReplyDelete
  3. wah bestnye bila en.suami belikan hadiah macam tu kan..

    ReplyDelete
  4. Wah bestnye jijah dpt hadiah note 2...kite leh geng nih..

    ReplyDelete
  5. @Sheila Salim wajib jadi leklok ni.. mahal kot..hadiah pemberian lagi..

    ReplyDelete
  6. @IntaNBerliaN nak hiburkan hati bini dia tu..hee

    ReplyDelete
  7. @Mimi Azirah kita geng note 2.. meh la ajar jijah..hehe

    ReplyDelete
  8. Pendek kata, ig org dh ada anak biasa jd ig anak dia. Kan. 😁😁😁 samala kita hehehe

    ReplyDelete
  9. tu ig kak jijah atas nama je. tp gambar semua gambar budak comel tu ha.. hehehe

    ReplyDelete
  10. wahh bestnya ada smartphone baru tu..alhamdulillah.rezeki jijah..btw,dah folllow IG jijah

    ReplyDelete
  11. Akak dulu pun teringin..bila dah ada ,lama2 rasa biasa je..bukan best sangt pun..heheh..saja nak sebab tengok orang ada je..heheh

    ReplyDelete
  12. wahhh seronoknya.. dapat hadiah idaman..

    follow cikna @chicna k.. :)

    ReplyDelete
  13. teringin nak tukar hanset baru,yg ada kamera cantik sebab imantizz suka tangkap gambar..bukan selfie okeh? hehehe...

    imantizz kena tunggu cuti sem nie ja lah,keja dgn mak cik sebab syg nak guna duit lebihan pinjaman beli hnset..^_^

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah.rezeki yg x dijanngka kan

    ReplyDelete
  15. wahhh note 2 terbaikk jijah hehee :)

    ReplyDelete
  16. Wahhhhhh.....itu dia.nak pinjam.hahaha :p

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!