blog oh blog !!

by - 2:31:00 PM


salam kalian :)

ha.........ape kabar Abg Ben Ashaari dan peminat2 nya. harap2 kalian semua sihat2 ya....
ini entry kali kedua untuk abg ben..sebenarnye byk abg ben buat tapi xberkesempatan nak join. so hari ni xde halangan yang mendatang daku pon join la...

jom terjah pertanyaan abg ben :-

  • Usia anda berblog..

sejak februari 2010..baru 10 bulan jer...masih baru kan.
  • Sapa mempengaruhi anda untuk membuat blog
takde sape pon yang pengaruh..sendiri may buat..asyik tgk blog org lain..teringin gak nk buat untuk merepek-repek dalam blog ni..ahak :P
  • Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog

"blog?? wah ko ade blog...canggih nyer.. macam popular sangat jer" first time dengar perkataan blog..agak jakun la tu pasal tercakap gitu...hahaha
  • Mereka yang menjadi sumber inspirasi anda dalam dunia blog ..

ramai sgt2 daku admire... paling suke blog abg ZackZulkhairi blog penuh kartun2 comey.. pastu blog unwanted blog tutorial then blog abg ben la..tiap2 detik die post entry...
  • Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yang buta IT

hahaha.........wey kalian join la blog ni..best sgt2..kalian boleh berkongsi segala masalah citer dalam blog ni... yang penting i love berblogging!
  • Dalam 100 patah perkataan , Apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda ?

yalah..masakan tidak daku jadi penulis blog yang aktif..hahah perasan! dengan blog daku boleh berkongsi segala masam manis pahit dalam kehidupan seharian. selain tu daku juga dapat berkongsi ilmu berkaitan kesihatan memandangkan daku seorang misi. dan tak lupa juga daku dapat berkongsi petua2 dan tips2 untuk diri sendiri dan untuk tatapan kalian jugak. tp maaf la daku ni ayat tak kreatif agak flat jugak la.. tapi yang paling penting melalui blog daku dpt banyak dapat info2 yang berguna.

so kepada kalian di luar sana jom kita join.. tarikh tutup ahad ini tengahari yer...
ini link abg ben :-

Blog oh belog ..



Sekian :)

You May Also Like

0 insan comel komen


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!