Daku kena tag!

by - 3:59:00 PM


Salam kalian :)

harini ade masa nak blogwalking sebab daku pun syif pagi tadi.. so bile petang-petang camni leh relax dengan berblogging dengan blogwalking..kalian tunggu daku terjah blog kalian oke!!
ok lah buka jer blog, daku dapat tag dari "kalian terhebat" daku iaitu CIK FIZA.. tu pun award die dapat dari membernya storyouhstory.. ha dua blog daku senaraikan ni!!

ok la tanpa membuang masa dan tenaga,
daku nak jawab tag dr CIK FIZA ni yer :)


(blog daku memang comel! hehehe :P)

1. Siapakah hero korang?

daku punya hero da tentu la ayah daku..
nak dikatakan ayah daku serba boleh dr memasak,bertukang DLL
susah nak dapat lelaki yang baik macam ayah daku ni..heee

2.Favourite band korang?

daku suka soalan ini!! feberet band daku semua band penyanyi rock 90an.
pergh lentok abis beb...dibuai-buai jer..
asal karok je nyanyi lagu jiwang..
mendayu-dayu~~

3.korang suke color ape?

ape-ape pon daku leh masuk tapi yang paling feberet warna pink+purple

4.ape favorite fruit korang?

ermm....daku suke ape2 je jenis buah tapi lau leh nak yang da di kupas la,
lau tak di kupas daku MALAS!!

5.kena tag 5 blog yg comel2

daku nak tag kat sape-sape yang ade blogwalking daku punya blog..
tak kesah la sesiapa pon..
amik jangan x amik tau!

beres dan siap!!

thanks to CIK FIZA
kerana telah memberi tag kepada daku

p/s~ siapa nak bagi daku award dan tag lagi...terasa best plak soal jawab ni...hahahaha




You May Also Like

0 insan comel komen


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!