SEGMEN JOM BERKENALAN

12:08:00 AM 3 Comments A+ a-


Salam kalian :)

daku di tag oleh ayung untuk join segmen ni...
yelah....asyik daku je suke sangat tag dia..ha mek ko...den pulak yang kena...hahaha
ok la segmen ni di anjurkan oleh LOQMAN HAKIM.


Ada 7 soalan yang perlu di jawab..hehehe

-Apakah status anda
emm..status daku sekarang ni "in complicated with............" tgk FB la....add jugak tau..hahaha

-Ceritakan tentang diri anda
lahir kat sarawak,menetap kat Port Dickson..dulu cita-cita nak jadi akauntan, dapat belajar kt Poli PD tp setahun jer...then dpt smbung belaja under SPA8 kt Mahsa kolej..amik nursing..sekarang keje kat Hospital yang ade kt PD tu...hehehe

-Ceritakan tentang Blog anda(promosi la sikit)..
blog daku banyak bercerita tentang kehidupan seharian daku..sume kenangan manis,pahit,berulam jantung ade juga terselit di sini..selain tu daku juga ada bagi pendidikan kesihatan da nama pon nurse kan..kata-kata hikmah juga ada yang menjadi motivasi buat kehidupan seharian kita juga..

-Apa pandangan anda tentang dunia blog?
dunia blog best! dari daku tak kenal camner nak buat blog,asyik baca entry orang lain jer..daku pon join masuk dunia blog..tulis khidupan kita...ternyata dunia blog best sekadar suka-suka..

-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
pada daku sesiapa yang nak buat blog tu kena rajin la..rajin wat entry...rajin blogwalking dan rajin cari kawan yang sesuai..tu semua kreativiti masing2 dalam penulisan blog..

-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..
blog jijah biasa2 jer...yang penting jijah suke blog jijah warna pink...sedaya upaya cari warna pink gak...hehehe

-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
selagi ada rindu selagi berdaya daku akan cuba menulis blog yang menceritakan serba serbi tentang kehidupan daku...impian daku,daku akan terus memajukan diri dalam penulisan blog dan berjaya seperti Hanis Zalikha...boleh tak agakagaknya ek..hehehe

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

3 insan comel komen

Write insan comel komen
:Cikgu Akim:
AUTHOR
12/23/2010 3:45 AM delete

nice sngt blog..bnyk blink3 gtu..salam perkenalan dri saya!jemputla lwt rakan2 lain kt sidebar blog sy ntok tmbh knalan~peacee

Reply
avatar
AYuNG
AUTHOR
12/23/2010 8:38 AM delete

hehe...mocehhh..:)
1st time nih tag jijah....hik2

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/23/2010 11:35 AM delete

cikgu akim..baik cikgu..t jijah melawat cikgu yer...hikhik

ayung~ hahaha..tu la 1st time...t tag jijah lagi yer...yer...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!