saat-saat sedih ketika ini

1:00:00 AM 0 Comments A+ a-


salam kalian :)


mesti kalian pelik sejak 2-3 hari ni je entry daku banyak yang sedih-sedih belaka

malah di facebook pon daku post yang sedih2 jer..

ketika ini daku sedang mengalami broken heart..


oh sakitnya rasa! daku tak boleh nak simpan semuanya

lalu daku tuliskan entry ini untuk dier

agar dia tahu bahawa hati ku telah di lukai!



dah 5 hari dia senyap tanpa kata...

telefon sepi tanpa berita..



bukan 8hari kita bersama tetapi sudah menjangkau 8th anniversary

kenapa?? masih xcukup lagikah hubungan yang dibina?

andai dia baca entry ini daku harap dia tahu yang daku sayangkan dia sangat!



p/s : mood sudah gundah gelana ketika ini...


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!