GoodBye 2010..Welcome 2011!

8:54:00 PM 2 Comments A+ a-


Salam kalian,


owah..harini je da 31disember 2010 kan..

cuti umum pulak tu sempena menang bola Piala Suzuki...
makna nya kejap je lagi dah menjelang 2011!!!
adoi......cepatnya masa berlalu yer..
sedar tak sedar pelbagai pengalaman kehidupan terdahulu telah dirasai..
dan paling penting umur semakin dewasa!!
opssssss..sensitip kan lau orang tanya pasal umur..
hehehe
oklah... 2010...
pelbagai sudah daku lalui sepnjang 2010 ni..
ada yang manis tak kurang juga pahit..

ini antara diary daku sepanjang 2010..
1-awal tahun daku telah selamat tamat menjalani paktikal di HKL dan final exam semasa sem5 dengan jayanya..
2-daku terima anak buah ke 4 baru!!yahooooo!dapat baby boy untuk pertama kalinya seberat 3.8kg..tahniah untuk abg dan kak iparku..


3-bulan 2 juga..de juga tak manisnya selepas kelahiran anak buah baru,abang ku terpaksa masuk wad kat IJN kerana masalah jantung..
4-BLOG CIK AZIZAH di wujudkan pada bulan 2!! hehehe
5.bulan 3..daku paktikal managemant sem6 di HTAN Kuala Pilah..best sangat belaja incharge ward.
6-bulan 4 hati rasa sayu sangat sebab Arwah achik spin meninggal dunia akibat kemalangan jalan raya yang ngeri..minat sangat dengan arwah! dan paling nak layan lagu "Utusan rindu,hadirlah mustika..Semoga rohnya di tempatkan di kalangan orang2 beriman..
7-bulan 5 usia semakin bertambah la nampaknya.huhu i da dewasa u!
8-bulan 6 daku telah menjalani kursus induksi di Sg buloh dan kursus kenegaraan birotatanegara di Kem Bukit Sagu Kuantan untuk 3minggu..then menjalani Peperiksaan LEMBAGA JURURAWAT MALAYSIA! exam melayakkan diri menjadi seorang JURURAWAT..
9-it's been 7 months since hubby Zul Ery draft to the Sabah!wah miss hubby so damn much!!
10-bulan 8..daku berjaya mendapat posting keje di Hospital yang ditunggu-tunggu!!! syukur sangat2..tunaikan nazar membuat pulut kuning vs rendang untuk berbuka puasa!
11-Takziah untuk hubby ku dan bakal keluarga mertua kerana kematian adik hubby arwah anje..semoga arwahyarhamah NUR SYAFIRA AIN di cucuri rahmat Allah pada bulan 8..dan hubby terus terbang balik ke semenanjung tapi tak sempat lihat arwah :(
12-A big day Convocation bulan 10 di PICC Putrajaya!! best gler jumpa kawan2 lama..
13-Daku sudah 8tahun dengan hubby pada bulan 11!! cepatnya masa berlalu ketawa,menangis,bergaduh..tak sedar pon da 8tahun..hahaha i luv u la abg :) akhirnya hubby buat surprise balik semenanjung untuk bercuti! yehaaaaa!!

14-bulan 12....daku mendapat kereta pertama PERSONA ELEGANCE hasil titik peluh keje 3bulan..hahaha baru keje 3bulan da kecoh kan..

cukup dah setahun punya diary dalam kamus hidup CIk Azizah ni..
ada kejayaan di capai, tak kurang juga kisah sedih dalam tahun 2010 ini.

nak ckp psl azam daku pasal tahun 2011 ni..
1-nak jadi lebih baik dari tahun2 sebelum ni..
2-nak berjaya dlm kerjaya..dari tak minat daku kena tanamkan minat juga..kerana disini la periuk nasi daku..Insyallah..
3- nak love dengan my hubby lebih dalam lagi..
tahun 2011 adalah tahun ke 9 daku..
(sila ucapkan tahniah untuk daku dan hubby)hahaha..
4-nak mula simpan duit untuk bayar insurans kereta untuk 1st time kalinya..dan mula menabung untuk majlis perkahwinan...Amin doakan ya...
5-nak perbaiki apa yang terlebih terkurang dalam hidup ini..daku sedar daku tak perfect mane pon..

habis sudah 5 perkara...
serba sedikit azam daku untuk tahun 2011 kejap lagi..Insyallah daku pastikan akan menjadi!!Insyallah..
Untuk...kalian di luar sana,
ape pulak azam kalian utk taun 2011 ni??

tepuk dada..tye selera la kan..hehehe

neway..

GOODBYE 2010..WELCOME 2011!!!=)))



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

2 insan comel komen

Write insan comel komen
shafeeni
AUTHOR
1/01/2011 9:03 AM delete

tahniah jijah..aku doakan yg terbaik utk ko yer..
semoga thn bru ini lebih matang dr sebelumnya..
aku gembira sgt tgk ko berjaya dan bhgia..
senang2 dtg rumah..hr tu aku bz ckit..sory eik..
ape2 pun love u my fren 4 ever n ever..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/01/2011 1:45 PM delete

mekasih feeni...
Insyallah tahun baru ni menanamkan pelbagai azam dalam diri...
doakan semoga aku dapat mendirikan masjid pada tahun ni!
i luv u fren..take care ur self k..
aku juga doakan ko bahagia dalam umahtangga..Insyallah..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!