Friday, September 13, 2013

Hadiah Untuk Hakimi Dari Ibu Alisha dan Aqilah


Dah lama jijah terima bungkusan dari ibu Alisha dan Aqilah..
alaaa siapa lagi kalau bukan blogger kak Ina Intan Berlian tu ^___^




ini di katakan rezeki anak.. belum lahir dah dapat hadiah..syukur Alhamdulilah :)
Terima kasih banyak-banyak kak ina! 
sangat bersusah payah je belikan baju untuk baby.. hehe

nanti kalau anakanda jijah pakai jijah tunjuk gambar yer.. hehehe ^___^


autopublish



16 comments:

  1. wah baby boy ke jijah..tahniah ye..moga Allah lindungi jijah & baby..aamiin

    ReplyDelete
  2. hihi..comel2..

    jijah pantag kat umh n9 kan..

    ReplyDelete
  3. Congratz jijah dah dapat baby..:)

    ReplyDelete
  4. mana laa pict baby.. dengar citer dah bersalin.. tak sabar nak tunggu first appearance ni.. heheh..

    ReplyDelete
  5. eh baru perasan tajuk.. nama baby Hakimi eh.. hihi.. sama nama anak buah cikna.. :)

    ReplyDelete
  6. bestnya belum keluar dh dpt hadiah. sorry lama x dtg sini

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezeki anak kan jijah

    ReplyDelete
  8. waaah, untung baby. hikhik. tahniah kak jijah da selamat bersalin :)

    ReplyDelete
  9. wahhh..baby dapat hadiah baju ..

    ReplyDelete
  10. jijah, tiba2 akak terpikir, muat ke baju tu dgn baby hakimi ek.. ke kecik.. hakimi badannya semangat...


    besar baby walaupun jijah kecik kan.. :-)

    ReplyDelete
  11. tahniah kak jijah.. :D

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah..rezeki baby kimi :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!