Ladybug Untuk Hakimi

by - 8:30:00 AM


Comelnyaa ladybug ni...merahh kaoo~~
ini hadiah dari kawan facebook..kawan blog dan kawan tempat kerja di Hospital Likas iaitu Nisa Basid :)


sebenarnya ladybug ni 3 in 1.. 
boleh di jadikan toy, bantal dan selimut..
dalam perut ladybug ni ada selimut.. selimutnya pon besar tau!
kalau nak pakai keluarkan dan sumbat dalam perut ladybug tu balik kalau tak guna...best kan..

murah rezeki hakimi ni... banyak dapat hadiah...hehe Alhamdulillah..
btw mekasihh auntie nisaa.. 
kimi hug auntie nisa ketat-ketat.. xoxo ^______^

nak beli baju tidur menarik leh join group nisa ni



You May Also Like

18 insan comel komen

  1. tahniah jijah dapat baby boy.

    ReplyDelete
  2. comelnya ladybug diaaaaa.. hehe

    ReplyDelete
  3. comelnya toy kumbang merah ni..rezeki kimi kan.alhamdulillah...

    ReplyDelete
  4. Comelnya hakimi ni. Rasa tenang je bila tengok muka dia. Semoga dia akan menjadi seorang pemimpin yang beriman dan bertakwa kepada Allah. Amin ya Allah :')

    ReplyDelete
  5. memang comel..merah gitu :)

    ReplyDelete
  6. ololo sedapnyer hakimi tdo ngan ladybug tu...

    ReplyDelete
  7. assalam jijah. wah2 beso dh hero jijah. hai hakimi.... comelnyer :)

    ReplyDelete
  8. ank2 mmg murah rezeki kan...

    ReplyDelete
  9. comei la.. owh.. nama baby hakimi ye? alhamdulillah.. murah rezeki hakimi.. ;)

    ReplyDelete
  10. rezeki bt hakimi...alhamdulillah...auntie ayut jgk lom bg pape yerk hakimi..huhuhu

    ReplyDelete
  11. @ayut tak payah bagi apa2 pon auntie ayut :) doa utk kimi sudah cukup..

    ReplyDelete
  12. comelnya kimi ni...dh mcm nama anak buah akak nie

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!