Saya Belum Bersalin Lagi La... Hehehe

2:10:00 PM 32 Comments A+ a-


Tak sangka yer ada juga menanyakan keadaaan jijah sekarang.. bajet retis boleh??.. kuikuikui
baik la kawan-kawan jijah belum bersalin lagi yer..
malas nak update.. baca dan komen blog orang jelah.. huu~~
lagipun suami dah balik bercuti.. jadi habiskan masa untuk si dia tersayang.. hehe :)

menghitung hari je ni.. esok 3/9 due date.. puas pujuk nak jadi anak merdeka tapi anakanda belum ada tanda-tanda nak keluar... alahaii anak -_-"




hati excited nak anakanda keluar awal.. risau cuti tanpa gaji jijah kalau dah teroverdue.. takut kontraksi yang orang cakap sakit separuh mati..huuu takut kena jahit.. alahai.. macam-macam perasaan ni wei..

jijah perlukan doa kalian semua..
jadi jijah mohon maaf jika penulisan jijah dalam blog ni ada menguris hati kalian. 
doakan jijah sihat, selamat dan kuat untuk mengharungi proses bersalin. 
moga Allah permudahkan urusan jijah nanti. insyaAllah Amin...


Alhamdulillah suami pun dah start cuti. harap dalam minggu due date ni bersalin la.. amin


Ya Allah izinkanlah dan permudahkanlah anak dalam kandungan jijah ini lahir dengan mudah dan sempurna..
ampunkan lah segala dosa dan ringankan kesakitan ini.. Amin.


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

32 insan comel komen

Write insan comel komen
mOoN
AUTHOR
9/02/2013 8:08 AM delete

xpe2 jijah...maybe baby nak tunggu ayah dia arr tu.. :)

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
9/02/2013 8:28 AM delete

Jangan risau jijah.. InsyaAllah hari ni jugak baby akan keluar.. (",)

btw, minum air zam2 tau.. n mkn buah kurma.. time Alisha dulu, akak xmkn mknan yg beria pun.. just mkn kurma utk bg tenaga.. air zam2 moga laluan tu makin cepat...

moga jijah dipermudahkan... akak pun mintak maaf jugak tau...

Reply
avatar
Fiqah
AUTHOR
9/02/2013 8:38 AM delete

Dia belum nak kuar.Dia cakap 'best duk dalam perut mama' hehehe..Jangan risau. InsyaAllah tak de apa-apa

Reply
avatar
9/02/2013 8:51 AM delete

semoga segala urusan dipermudahkan. amin. trak sabar nak tgk update pasal babay kak jijah. mesti comeyyy~

Reply
avatar
Isabel Diaz
AUTHOR
9/02/2013 9:26 AM delete

Insya Allah, akan keluar juga tu sis. Tarikh 03/09/2013 pun cantik.

Reply
avatar
Lieya Von Jay
AUTHOR
9/02/2013 9:36 AM delete

shomel nye brg2 beby.. semoga di permudah kan nanti ^_^

Reply
avatar
9/02/2013 9:44 AM delete

dia nak sgt kuar sama2 tarikh dgn alisha anak kak ina tu kak.hahaha~

Reply
avatar
9/02/2013 9:45 AM delete

bru nak msg jijah tnya smlm tp jijah dh bgthu blum lg ni..hihi..

yui doakan ya..

Reply
avatar
Ira
AUTHOR
9/02/2013 9:47 AM delete

salam jijah..
semoga selamat melahirkan anakanda tersayang. insyaAllah, bila tiba waktunya keluar da baby tu..
igtkan da jd baby merdeka.. rupanya dia nk lahir on september..
sama cam kakak aimy.. hehe..

take care.. smga dipermudahkan segala urusan.. :)

Reply
avatar
9/02/2013 10:22 AM delete

Oh belum bersalin lagi ke? Baby syiok dok dalam perut tu laa.. Apapun akak doakan semoga semuanya baik2 belaka untuk jijah dan baby yea..

Reply
avatar
9/02/2013 10:30 AM delete

anakanda jijah pun tak sabar tu..cuma tunggu masa nak tengok mummy and papa je tu..sabar ye :)

Reply
avatar
Deqla Manjew
AUTHOR
9/02/2013 10:48 AM delete

ehh deqla pun baru je nak tanya tau..haha.. x sabar pulak nk tgk baby jijah tau..;)

Reply
avatar
eima
AUTHOR
9/02/2013 11:34 AM delete

inshaa Allah semua nye mudah² je ye jijah ... teruskan aktif tau ..jgn lupa mkn sebelum bersalin tu utk tenaga ye ....selamat push² dik

Reply
avatar
Putri
AUTHOR
9/02/2013 11:44 AM delete

sabor la ye jijah..nanti dia nak kuar, dia kuar la.sakit kontraksi tu nikmat.bukan semua org dapat rasa.bila anak atas dada kita,rasa berbaloi sangat menahan sakit tu

Reply
avatar
Ayu Zan
AUTHOR
9/02/2013 11:45 AM delete

xlama dah tu jijah..hehe

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
9/02/2013 12:34 PM delete

kak jijah ni buat org nervous lah.. grrr.. haha

Baguslah husband kak jijah dah balik bercuti.. boleh lah teman kak jijah.. hehe

p/s : pembaca2 setia blog kak jijah mmg sentiasa mendoakan yg terbaik utk kak jijah sekeluarga.. *terharu tak? hiks*

Reply
avatar
trah zain
AUTHOR
9/02/2013 12:41 PM delete

ahhh.. berdebar nya rasa akak, esok?
msti mcm2 rasa kan? hopefully Allah permudahkan semuanya, be strong and be happy akak (^__^)
can't wait to see my sis pregnant, oh myyy...

Reply
avatar
Cik Mun
AUTHOR
9/02/2013 2:10 PM delete

harap segalanya selamat..aminnn

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
9/02/2013 3:23 PM delete

Ingat kak jijah dah bersalin ;) hee. Moga dipermudahkan. :)

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
9/02/2013 3:24 PM delete

laaaa ingatkan cikna dah dpt anak buah baru. huhu.. baby syok sangat dok kt dalam kot. takpe jijah, sabar menunggu ye.. huhu.. cikna doakan semua yg terbaik.

Reply
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
9/02/2013 4:50 PM delete

xpe biasanya anak pertama ni mmg lewat sikit org cakap

Reply
avatar
izan mama mia
AUTHOR
9/02/2013 9:59 PM delete

mg mudah bersalin...

Reply
avatar
Cikgu Jaja™
AUTHOR
9/02/2013 10:25 PM delete

jijahhhh

selamat semuanya kak jaja doakan!!!

:)

senyumm

Reply
avatar
Cik Chokie
AUTHOR
9/02/2013 11:40 PM delete

Amin ya Allah. Banyakkan baca ayat Al-Quran kak, selagi ada masa terluang je baca. Insyaallah Allah akan mempermudahkan. Yakin dengan kuasa Allah. Miza sentiasa mendoakannya. Harap-aharap esok akak bersalin secara normal. Amin ^__^ Taksabar nak tengok baby dengan mommy baby :D

Reply
avatar
E'in
AUTHOR
9/03/2013 9:33 AM delete

wah jijah dh 2hb nie... dup dap dup dap!!! in shaa Allah mudah dan selamat sumenye... amin amin amin...

Reply
avatar
Mrs Sweet
AUTHOR
9/03/2013 10:02 AM delete

In Shaa Allah smoga dipermudahkan, tak lama lg tu.. smoga sume slmt ye Jijah.. Nak mintak maaf jugak :-)

Reply
avatar
nabila azmi
AUTHOR
9/03/2013 11:54 AM delete

moga dipermudhkn jijah.amiin

Reply
avatar
9/03/2013 12:57 PM delete

Moga semuanyer dipermudahkan...

Reply
avatar
9/03/2013 3:34 PM delete

assalam, salam ukhwah...semoga dipermudahkan segala urusan..

Reply
avatar
Fifi Nadhrah
AUTHOR
9/03/2013 3:36 PM delete

inshaAllah.. esok baby keluar la.. fifi dulu mule contraction malam sebelum due.. keluar betul2 due..

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
9/07/2013 10:27 AM delete

banyaknya persiapan untuk baby :)

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
9/07/2013 10:32 PM delete

:) lepas dh due..takpe..insya Allah smpi masa baby akan kuar yer.yg tak mengalami ni pon debar lg yg mmg akan mengalami...fuhhh..moga selamat semuanya ye jijah..amin ^^ ayut pon minta maaf jgk slh silap...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!