Review Halford Cosmo DX Stroller

7:30:00 AM 11 Comments A+ a-


Beli stroller ni masa hakimi 3 bulan. sebab dah tak larat sangat-sangat nak kendung dia pergi mana-mana. terus merata-rata pusing satu Kota Kinabalu cari stroller saja. idaman hati nak brand Sweet cherry SCR tapi kat sabah stroller brand sweetcherry SCR ni takde... huhuhu 

Cari punya cari akhirnya jumpa juga kat One Baby World kat MetroTown KK dan berkenan dengan stroller jenama Halford Cosmo Dx travel system.

Stroller boleh lipat payung.. encik suami terus berkenan. sangat muat dengan bonet myPE daku tu.. beli stroller dengan carrier dapat RM719 daripada RM799.. boleh tahan juga -_-"

Alhamdulillah hakimi biasa duduk dalam stroller.. tak la meragam. so far puas hati guna. hakimi pun selesa duduk dan tidur dalam stroller ni..




Ini cara lipat Halford Cosmo Dx. bab lipat ni encik suami la yang buat selalu kalau keluar pergi mall. jadi bila encik suami dah pindah daku terus patah kaki sebab tak pandai lipat stroller ni.. huhuhu sedih :'( lama-lama terpaksa belajar..



Nasib sekarang hakimi dah setahun 3bulan.. tak pakai stroller dah. stroller pun terbiar dalam bonet kereta. yelah hakimi 11 bulan dah pandai jalan tak nak dah duk dalam stroller. lebih bebas berjalan agaknya...

Tapi... tengah berpikir-pikir nanti pindah semenanjung nak preloved atau bawa balik kampung je.. sayang pula kan preloved tu.. boleh guna untuk adik2 hakimi pula nanti.. emmmm..............




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

11 insan comel komen

Write insan comel komen
Fiqah Feeona
AUTHOR
12/03/2014 8:38 AM delete

Kalau elok lagi jijah simpan jer la.Nanti kalau nak beli baru macam menyusahkan..

Reply
avatar
natasha
AUTHOR
12/03/2014 9:36 AM delete

kalau ada 1 je stroller tu baik xpayah jual coz kalau nak jual preloved mesti kena jual lower dr hrga kita beli kan,rugi je,betul x?so,baik smpan utk adik2 hakimi nnti coz tu jenama halford,mahal gak klu nak bli yg baru nnti..heee

Reply
avatar
12/03/2014 9:38 AM delete

smpan ja jijah.. sbb bguna tu..nk beli bukan sng dgn hrga mcm tu..

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
12/03/2014 11:45 AM delete

stroller halford kan, akak time twin dulu pun pakai brand halford...now nak let go, nak amik stroler single...

Reply
avatar
Myra Anne
AUTHOR
12/03/2014 7:16 PM delete

lama sangat x baca blog Jijah sejak tak aktif berblog. ni baru nak aktif balik.. last baca masa Jijah baru pindah Sabah. uhuhuu.. skang dah beso anak. alhamdulillah.. semoga bahagia selalu.. =)

visit blog kite ye..
http://myraanneba.blogspot.com/

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
12/04/2014 3:11 PM delete

Sya pakai sweet cherry.. Tp lama² malas nak guna.. Bosan rasanya utk sya yg kecik ni.. Berat nak tolak.. Haha.. Last² beli yg murah, ringan, senang hati rasa.. Tp mmg nmpk. Kurang ketahanan la banding dgn sweet cherry.. Harga 100 je..

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
12/04/2014 4:08 PM delete

bawa blk aje la jijah. lrtak dlm bonet pe tu..
nti bjasa pd adik adik hakimi pulak kan.. :)

Reply
avatar
12/04/2014 4:34 PM delete

simpan dulu jijah boleh menurun kat adik adik hakimi :)

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
12/04/2014 10:03 PM delete

simpan je jijah... nanti adik kimi nak guna tahun depan.. erk??!! muahhahha

Reply
avatar
12/08/2014 9:08 AM delete

klu xsusahkan bawak balik nnti, simpan je.kalau rsa pyh, jual je.konfirm ramai nak tu.hehehhe

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
12/15/2014 4:41 PM delete

JIjah, simpan untuk adik adik Hakimi nanti :) macam sayang je kalau nak jual...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!