Monday, December 8, 2014

MR D.I.Y Opening Soon At Sabah!


Excited pula bila outlet MR D.I.Y nak buka di Sabah!
gembira bukan kepalang oii! 

selama ni yang ada Kaison dan Daiso kat 1 Borneo tu... memang dua tempat ni kedai wajib singgah! 
kaison banyak jual wallpaper cantik-cantik.. tapi kalau ada rumah sendiri seronok la kan..boleh deco2.. Daiso pula terkenal dengan kedai RM5 semua barang comel-comel. pasti rambang mata masuk sana. tak pernah bawa balik satu barang. hehehe

sekarang MR D.I.Y nak buka pula.. ini pun best sebab ada department2nya macam Hardware, Electrical, Stationary, Household Car aksesori dll lah.. pastu banyak wallpaper untuk hias rumah, pendek kata segala kelengkapan rumah ada kat sini lah.. lebih-lebih lagi sesuai orang baru dirikan rumahtangga. baru masuk baru. memang MR D.I.Y tempat sesuai beli barang-barang rumah..

tak tahu lagi bila tarikh opening ni. tak sabar nak serbu~~

time time nak pindah la baru buka.. bertambah penuh la bonet kereta daku bila nak balik semenanjung nanti. hohohoho *napsuuuu semua tuh!* huhuhu



p/s: nasib juga la kat Port Dickson pon ada MR D.I.Y. nanti bila pindah rumah baru boleh beli barang2 kat sana. cuma kat PD takde Daiso.. harap-harap ada la nanti..








11 comments:

  1. senang la jijah nk deco rumah nanti ...tp deco ape nye dok tgu srt tukar kan ni hihi ....soppin mende lain je la

    ReplyDelete
  2. bestnyya kalo bukak kat tganu jugak.tiap kali dpt gaji kita pegi.hehe..

    ReplyDelete
  3. memang shopping la nanti kan jijah

    ReplyDelete
  4. bleh soping sakan laaa pasni ya ;-)

    ReplyDelete
  5. Hubby sya kalau pergi Segamat, xsah kalau X singgah Mr D. I. Y.. Cari barang sampai penat kita dibuatnya.. Hubby suka shopping brg rumah & yg penting brg utk mini garden dia

    ReplyDelete
  6. kaison sebelah apartment ina kt putatan... saja je tau.. mata asyik memandang je.. taktik menghabiskn duit... kaki tergedik2 nk masuk hahah.. masalah tol la sebelah umah..

    ReplyDelete
  7. mr diy ni skrg mmg mndpt tmpat
    area ciksu ada dua satu di aeon big satu di jj
    cik abe la suka mncri brg di situ.
    ciksu suka masuk.meronda, keluar tangan kosong..

    ReplyDelete
  8. Nak beli brg2 kt MR D.I.Y kena hati hati tau jijah sbb akak ada baca pasal salah satu brg tuh diperbuat drp b**i

    ReplyDelete
  9. ye, Ros pun suka beli barang kat Mr DIY kat Jb ni. lagi murah la :)

    ReplyDelete
  10. hahaha DIY ni kegilaan semorg. daiso pon sama.tsha sellu g 2tmpt ni je.murah hahaha

    ReplyDelete
  11. akak plak duk tunggu bila la daiso nk bukak kt sini

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!