Alhamdulillah Syukur Dapat Transfer Balik Semenanjung

11:28:00 AM 32 Comments A+ a-


Mula-mula di ucapkan syukur Alhamdulillah sangat2 usaha jijah untuk bertukar ke semenanjung di perkenankan oleh Allah SWT. 5bulan menunggu sehingga di luluskan. dan berkat kesabaran, pengorbanan selama ini.. doa tak putus-putus dari semua.. akhirnya impian menjadi kenyataan! Allahuakbar! Janji Allah itu pasti!!



Buka laman web KKM nampak Semakan Pertukaran Jururawat U29 dan bila klik Alhamdulillah nama ada untuk transfer.. ^_______^

19/1/2015 ni jijah lapor diri ke JKNegeri Sembilan.. lagi sebulan.. terasa masa begitu pendek untuk buat persiapan kemas rumah, kosongkan rumah, cari penyewa, dan pos kereta. moga-moga semua berjalan dengan lancar .. Amin :)


sesungguhnya perancangan Allah sangatlah hebat! Terima kasih ya Allah ^____^



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

32 insan comel komen

Write insan comel komen
InaYusoff
AUTHOR
12/22/2014 9:23 AM delete

alhamdullilah..
tahniah jiejah...

Reply
avatar
12/22/2014 9:37 AM delete

TAHNIAH2!!! slmt mengemas ye...

Reply
avatar
SalbiahM
AUTHOR
12/22/2014 9:43 AM delete

alhamdulillah..tahniah jijah

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
12/22/2014 9:56 AM delete

Jijah.. tahniah!!!! Syukur kan Jijah dapt transfer ke semenanjung...
Ros pulak, pagi ni dapat berita hampa.. Call JPA tanya tentang pertukaran Ros. tapi, sedih sebab jawapannya, tak ada kekosongan di Batu Pahat dan pertukaran pembantu tadbir dari Jabatan Kastam kena hold dulu.

Reply
avatar
12/22/2014 11:44 AM delete

: best nye jijah... Alhamdulillah syukur.. dapat pindah... pas nie best la boleh duduk kat umah baru.. hehehe..!
Tahniah jijah... ;D

Reply
avatar
shura shushi
AUTHOR
12/22/2014 11:50 AM delete

Akhirnya, alhamdulillah :)

Reply
avatar
Sayangku Zie
AUTHOR
12/22/2014 12:19 PM delete

Alhamdulillah tahniah jiejah... tumpang gembira

Reply
avatar
12/22/2014 12:40 PM delete

jd newbie balik ditempat baru la jawabnya ne.....nnti sebelum transfer, kita g kuar makan2 tau.hehe :)

nak sgt jumpa kimi walau dah jumpa dia kat McD ari tu.nak g gomol2 pipi tembam kimi.

Reply
avatar
Fiqah Feeona
AUTHOR
12/22/2014 12:40 PM delete

Alhamdulillah...hoyeah..hoyeah..

Reply
avatar
zana-norzana
AUTHOR
12/22/2014 1:46 PM delete

Alhamdulillah dapat juga bertukar ke semenanjung. Kat area mana di Negeri Sembilan?

Reply
avatar
JunAina
AUTHOR
12/22/2014 4:42 PM delete

Alhamdulillah...senyum lebar dah... Akak doakan semuanya akan berjalan dengan lancar.

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
12/22/2014 6:12 PM delete

Alhamdulillah... tahniah jijah...!! murah sungguh rezeki jijah... Alhamdulillah Tuhan permudahkan urusan jijah...

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
12/23/2014 8:09 AM delete

alhamdulillah.seronok kan jijah.
smga dipermudahkan segla urusan pos kereta dan lain-lainnya.. aamiin

Reply
avatar
eamy milea
AUTHOR
12/23/2014 8:35 AM delete

tahniah sekali lagi dear...:)

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
12/23/2014 11:25 AM delete

ya Allah.. Alhamdulillah jijah.. berkat kesabaran jijah.. seronoknya blk kt tempat sendiri... rezeki jijah.. lepas ni dekat dgn suami.. family.. lepas ni msk umah baru plak.. doakan ina & family bleh balik semenanjung plak yer..

Reply
avatar
12/23/2014 3:13 PM delete

Alhamdulillah. Happy for jijahhh. Akhirnyaaa hehe

Reply
avatar
12/27/2014 3:52 PM delete

Alhamdulillah...posting hospital lama kat pd ke nanti?

Reply
avatar
ziezah.com
AUTHOR
12/28/2014 3:33 PM delete

@zana-norzana inshaaAllah balik H.Port Dickson balik

Reply
avatar
ziezah.com
AUTHOR
12/28/2014 3:34 PM delete

@Azhafizah Md Nor iya fiza.. nampaknya hospital port dickson balik la nanti ni..heee

Reply
avatar
8/21/2015 6:20 PM delete

Salam kak. Kira tempoh kak anta borg dgn dpt transfer 5 bln je la ye....

Reply
avatar
8/21/2015 7:19 PM delete

haah 5bulan.. anta borang bulan 8.. bulan 1 transfer dah

Reply
avatar
10/14/2015 12:04 PM delete

Sy anta kt jbtn bln 8. Bln 9 smpi mtron ofis. Bln 10 smpi jkns.. Hrp2 dpt transfer bln 1 thn dpn jgk... atas alasan ikut psgn n ancmn kslmtan..

Reply
avatar
10/14/2015 12:41 PM delete

@seliparjepunpink inshaaAllah bulan 1 dapat transfer..bulan 12 boleh semak nama

Reply
avatar
farah wahida
AUTHOR
10/14/2015 9:30 PM delete

Salam sis..kalau saya anta borang bulan 10 agak2 dpt x peluang masuk list transfer bulan 1?

Reply
avatar
farah wahida
AUTHOR
10/14/2015 9:31 PM delete

Salam sis..sy baru anta borang bulan 10..agak2 termasuk x list untk transfer bulan 1?mohon reply sis

Reply
avatar
farah wahida
AUTHOR
10/14/2015 9:32 PM delete

Insyallah sis..sy pon nk transfer jgak tp ntah ade ke tidak peluang..

Reply
avatar
10/15/2015 2:15 AM delete

InshaaAllah kak. Rezeki bby la klu dpt transfer mse tgh cnfinement.. tq kak :)

Reply
avatar
10/15/2015 5:17 AM delete

@farah wahida inshaaAllah lau jabatan kesihatan cepat hantar nama awak kat kkm boleh selit nama dlm senarai menunggu.. doa banyak2

Reply
avatar
2/13/2016 12:12 AM delete

@farah wahida in shaa Allah ... usaha ok syg... anta je borg transfer. Dpt x dpt lain cerita... sekurgnya kta dh usaha. Lmbt @ cpt redha. Rezeki org lain2. - smbl motivate dri sndiri-

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!