Resepi Kek Gula Hangus Sarang Semut

8:16:00 AM 10 Comments A+ a-


Daku suka makan kek gula hangus. dulu mak rajin buat. rindu betul kek mak masak.. huhuhu
kebetulan ada orang jual.. lama dah teringin~~ beli sajoo.. 




kat group RR pun ramai post buat resepi Kek Gula Hangus ni. seronok lak hai tengok. 
jadi sesiapa nak resepi boleh la try buat... 






nanti la kalau balik kampung nak buat dengan mak. sedap kan... nyum nyummm~~



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

10 insan comel komen

Write insan comel komen
12/08/2014 9:09 AM delete

lamanya xmakan kek ne...asik kek secret recipes je.hahaha~

Reply
avatar
eima
AUTHOR
12/08/2014 12:00 PM delete

Sedap...nanti nk try la buat hubby suka ni

Reply
avatar
Nur Inani
AUTHOR
12/08/2014 6:44 PM delete

sdapnya kek gula hangus. dulu pernah jugak buat :)

Reply
avatar
12/09/2014 10:46 PM delete

kek ni fiza suka makan je nak buat tak berapa nak rajin..hihi

Reply
avatar
12/11/2014 9:33 AM delete

2-3 menjak ni sy tgk ramai plak blogger yg up entry psl kuih ni.... mmmm fenomena mcm asam boi tu ka? ;-)

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
12/12/2014 1:04 AM delete

Sya xsuka kek ni.. Xtau la knp, xserasi dgn tekak.

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
12/14/2014 7:49 AM delete

sedapkan tapi tu la kalau ada telur ciksu x brapa nak rajin...
thanks jijah :)

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
12/14/2014 12:30 PM delete

Resepi ringkas memg best kan jijah..byk share resipi

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
12/15/2014 4:35 PM delete

bila JIjah post resepi ni, Ros pun ingatkan mak. kek kegemaran Ros gak dulu. masa kitorang kecik, mak rajin buat,.

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
12/22/2014 8:02 PM delete

mmg sedap..!! hubby akak pun suka

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!