Monday, December 8, 2014

Resepi Kek Gula Hangus Sarang Semut


Daku suka makan kek gula hangus. dulu mak rajin buat. rindu betul kek mak masak.. huhuhu
kebetulan ada orang jual.. lama dah teringin~~ beli sajoo.. 




kat group RR pun ramai post buat resepi Kek Gula Hangus ni. seronok lak hai tengok. 
jadi sesiapa nak resepi boleh la try buat... 






nanti la kalau balik kampung nak buat dengan mak. sedap kan... nyum nyummm~~



10 comments:

  1. lamanya xmakan kek ne...asik kek secret recipes je.hahaha~

    ReplyDelete
  2. Sedap...nanti nk try la buat hubby suka ni

    ReplyDelete
  3. sdapnya kek gula hangus. dulu pernah jugak buat :)

    ReplyDelete
  4. kek ni fiza suka makan je nak buat tak berapa nak rajin..hihi

    ReplyDelete
  5. 2-3 menjak ni sy tgk ramai plak blogger yg up entry psl kuih ni.... mmmm fenomena mcm asam boi tu ka? ;-)

    ReplyDelete
  6. Sya xsuka kek ni.. Xtau la knp, xserasi dgn tekak.

    ReplyDelete
  7. sedapkan tapi tu la kalau ada telur ciksu x brapa nak rajin...
    thanks jijah :)

    ReplyDelete
  8. Resepi ringkas memg best kan jijah..byk share resipi

    ReplyDelete
  9. bila JIjah post resepi ni, Ros pun ingatkan mak. kek kegemaran Ros gak dulu. masa kitorang kecik, mak rajin buat,.

    ReplyDelete
  10. mmg sedap..!! hubby akak pun suka

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!